Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Sensitive 60 kapslar

230 kr 
Ord.pris 329 kr (-30%)Lägsta pris 263 kr (-13%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-03-31
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Your Flora Sensitive innehåller en ekologisk örtblandning av citronmeliss och pepparmynta som är speciellt utvald för dig med känslig mage. Living Nutrition använder den unika fermenteringsmetoden så kallad Living Culture Symbiotic™ som ger ett komplett ekosystem av mikrober, koloniserande faktorer och andra komponenter för att ge näring till ditt unika mikrobiom. Detta symbiotiska tillskott passar dem som lider av irritabelt tarmsyndrom, IBS, har en mycket känslig tarmvävnad och reagerar på många livsmedel.

-För känslig matsmältning, mot kramper och obehag
-Innehåller ekologisk pepparmynta och citronmeliss
-Idealiskt att ta före mat för att stimulera matsmältningen
-Har ett högre upptag
-Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

Varför symbiotika?
Den symbiotiska grunden är gjord av ekologiska, grodda och kefir-kombucha-fermenterade sojabönor, den perfekta maten för att odla över 100 arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Istället för miljarder av lab-framtagna och tillsatta några få bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem som är lättupptagligt och anpassningsbart för individens mikrobiota. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Ekologiska pepparmynta och citronmeliss är en mild örtformel som fungerar som en karminativ och kramplösande och kan tas före eller med måltider för matsmältningsstöd under perioder av obehag. Denna kombination är kylande och minskar Kapha och Pitta.

Your Flora-serien är bekväm och förvaras enkelt utan att behöva kylas. Detta levande symbiotikum är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller under reseperioder.

Dosering & användning

Vuxna: Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Ta före måltider för att stimulera matsmältningsjuicerna. Det kan också tas mellan måltiderna för att minska uppblåsthet eller matsmältningsbesvär. Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

Innehåll per 2 kapslar:
Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk pepparmynta (Mentha piperita) blad – 200mg
Ekologisk citronmeliss (Melissa officinalis) blad – 200mg
Ingredienser
Ingredienser: Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, pepparmynta (Mentha piperita) blad*, citronmeliss (Melissa officinalis) blad*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal). Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser. Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Den metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Relaterade produkter

Tips & råd