Utmärkelser & priser

utmärkelser priser pricerunner

Årets e-mästare 2023

Sedan 2006 utser PriceRunner Årets e-handlare – en prestigefylld utmärkelse som delas ut till Sveriges bästa e-handlare inom 20 olika kategorier.  Förutom 20 kategorivinnare utses också en en totalvinnare, Årets e-mästare. Vinnaren är den butik som är bäst överlag när det kommer till kundomdömen, mystery shopping och köpupplevelse. Även miljötänk, leverans och kundbemötande vägs in.

Vinnaren av det prestigefyllda priset Årets e-mästare 2023 har lyckats skapa en närmast magisk shoppingupplevelse som överträffat alla förväntningar och trollbundit både nya och återkommande kunder. Genom att kombinera en intuitiv och lättanvänd plattform med en ständigt uppdaterad och inspirerande produktportfölj har de visat hur e-handel kan övergå från att vara en enkel transaktion till att bli en spännande resa genom en värld av möjligheter.

Genom att ständigt sträva efter att överträffa kundernas förväntningar, samtidigt som de är lyhörda för deras önskemål och behov, har de lyckats bygga upp en lojal kundbas som återkommer gång på gång. Med sitt kundfokuserade och innovativa tänkande har de satt kunden i centrum, ett engagemang de får tillbaka i tusenfalt i antalet röster i årets tävling och ett skyhögt betyg från PriceRunners användare.

– Motivering från PriceRunner.

Årets e-handlare inom hälsa 2023

Sedan 2006 utser PriceRunner Årets e-handlare inom olika kategorier – en prestigefylld utmärkelse som syftar till att både belöna de hårt arbetande butikerna och guida konsumenter som shoppar online. Självklart är det också kunderna som nominerar vilka som ska vinna genom att rösta på sin favoritbutik.

För att lyckas på e-handelsmarknaden gäller det att konstant ligga i framkant och
optimera sitt erbjudande till konsumenterna. Apohems passion för kundernas hälsa
syns tydligt i deras kontinuerliga arbete att göra köpupplevelsen bättre för alla i
jakt på att förbättra sitt välmående. Genom att kombinera expertis, enastående
kundservice och ett brett utbud av produkter, har de etablerat sig som en ledande aktör inom hälsa och välmående.

– Motivering från PriceRunner.

årets imbox

Customer Service of the Year 2023

ImBox utmärkelse ImBox Customer Service Awards – Customer Service of the Year bygger på att företaget visar på ett utmärkande och innovativt sätt vad kundservice, kundfokus och kundupplevelse är. För att vinna behöver man erbjuda snabb, personlig och tydlig service gentemot sina kunder.

Genom sitt föredömliga användande av ImBox tjänster, har pristagaren ärats med utmärkelsen ImBox Customer Service Awards 2023. Vinnaren visar på ett utmärkande och innovativt sätt vad kundservice, kundfokus och kundupplevelse är – på riktigt och ger kundservice i världsklass!

– Motivering från ImBox.

 

Customer Service of the Year 2022

ImBox utmärkelse ImBox Customer Service Awards – Customer Service of the Year utgår från service, tillgänglighet, svarstid och kundnöjdhet. Dessutom tittar man även på viljan att utvecklas inom området kundservice, kundfokus och kundupplevelse.

Genom att vara närvarande och erbjuda sina besökare hjälp i flera olika kommunikationskanaler, ha ett strukturerat arbetssätt och ett personligt bemötande levererar verkligen Apohem rådgivning och service i världsklass.

– Motivering från ImBox.