Snabbt och smärtfritt direkt hem till dörren
Årets e-handlare 2023

Prissättning på Apohem

På Apohem ska det kännas tryggt och säkert att handla. Därför vill vi vara så tydliga och transparenta med våra produktpriser som möjligt. På den här sidan kan du läsa mer om vilka olika prissättningar vi använder och vad de betyder.

Olika prissättningar

Ett ordinarie pris är det pris vi normalt säljer produkten för. Produkter som säljs till ordinarie pris har ingen ikon (“splash”) och heller inget överstruket pris. Om en produkt är på kampanj eller ingår i ett erbjudande är det aktuella priset i rött. Kampanjprodukter är även märkta med en ikon/splash där rabatten framgår. Lägsta priset är produktens lägsta pris de senaste 30 dagarna. Om produkten har haft ett lägre pris de senaste 30 dagarna framgår det tydligt på produktsidan och även i produktlistningen. Vid tillfälliga priser visar vi alltid slutdatum för priset på produktsidan så att du som kund ska kunna planera ditt inköp och fatta ett informerat beslut.

Lägsta pris senaste 30 dagar

Enligt ny konsumentskyddslagstiftning som började gälla från och med 1 september 2022 är alla företag som säljer produkter direkt till kunder skyldiga att vid kampanj visa det lägsta priset produkten har haft de senaste 30 dagarna. Detta står därför tydligt noterat på produkter som har haft ett lägre pris de senaste 30 dagarna. Syftet är att du som kund ska känna dig trygg med att kampanjpriset faktiskt är ett lågt pris i förhållande till vad vi tidigare sålt produkten till. 

Frågor om prissättning på Apohem? Hör av dig till vår kundservice.

Läs mer om den nya konsumentskyddslagstiftningen hos Konsumentverket, Riksdagen eller Svensk Handel.