✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Medlemsvillkor

Club Apohem

Innehållsförteckning

 1. Parter
 2. Medlemskap
 3. Club Apohem
 4. Behandling av personuppgifter
 5. Ändring av villkor
 6. Avtal och uppsägning
 7. Riktlinjer för recensioner

 

1. Parter

De här medlemsvillkoren gäller för medlemmar i Club Apohem som tillhandahålls av  Apohem AB (org.nr. 559094-8401). Genom att registrera dig som medlem i Club Apohem godkänner du dessa medlemsvillkor inklusive Apohems integritetspolicy. När du genomför köp på apohem.se gäller våra vanliga köpvillkor på apohem.se

 

2. Medlemskap

Medlemskapet är kostnadsfritt. Ansökan om medlemskap i Club Apohem kan göras på apohem.se. I ansökan behöver du uppge ditt telefonnummer (nummer som börjar med +46), din mejladress och ditt personnummer för att verifiera dig med BankID. 

För att kunna hantera ditt medlemskap, ge dig erbjudanden baserat på ditt kundbeteende, erbjuda dig bonusar och liknande behöver vi behandla personuppgifter såsom bland annat kundbeteende på vår webbsida, köphistorik, personnummer, e-postadress och telefonnummer. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i Apohems integritetspolicy.

 

3. Club Apohem

Som medlem får du bland annat tillgång till medlemserbjudanden, personliga erbjudanden och inbjudan till evenemang. Du har även möjlighet att skapa ett konto där dina personuppgifter, genomförda köp och annan information om ditt medlemskap finns samlade. Kontot går att nå via Mina sidor som du hittar på apohem.se. Som medlem identifierar du dig med BankID. 


3.1 Medlemsnivåer 

Club Apohem har fyra medlemsnivåer: 
Newbie: 0 – 999 poäng
Expert: 1000  – 2499 poäng
Genius: 2500 – 4999 poäng
Guru: 5000+ poäng

Medlemsnivån är baserad på dina totala poäng under de senaste 12 månaderna. Poäng för ditt senaste köp syns på ditt konto efter att produkterna är utlevererade från vårt lager. Returnerar eller ångrar du din order så dras poängen tillbaka från ditt konto. 

När du uppnått de poäng som krävs för en ny medlemsnivå, uppgraderas du och behåller din nya nivå i 12 månader. Om du under de 12 månaderna uppnår de poäng som krävs för ytterligare en ny medlemsnivå, uppgraderas du ännu en gång och behåller den senaste nivån i 12 månader. Medlemsnivån är därmed baserad på dina poäng per rullande 12 månader, vilket innebär att upp- och nedgradering av medlemsnivåer sker löpande under året. Ju fler poäng du samlar under ett år, desto högre medlemsnivå och fler exklusiva erbjudanden får du möjlighet att ta del av. Läs mer om de olika medlemsnivåerna här.


3.2 Poäng 

Som medlem får du en poäng per krona (1 kr = 1 poäng) när du handlar på Apohem. Köp av receptbelagda läkemedel, presentkort, fraktavgifter och köp betalda med bonuscheck ger inte poäng. 

Du kan även få poäng genom att göra uppdrag under “Samla poäng” i Apohem Community.

Poäng betalas ut i form av bonuscheckar. De poäng som du samlat in under de senaste 12 månaderna ligger till grund för bonuscheckar. När du uppnått 1000 poäng får du en bonuscheck på 25 kr. Bonuschecken kan användas som rabatt vid köp på apohem.se. Bonuschecken kan varken helt eller delvis lösas in mot kontanter. Om du har använt en bonuscheck vid köp av en produkt som du väljer att returnera kommer du inte att få bonuscheckens belopp återbetalt, då den räknas som en rabatt. Om du handlar för ett lägre belopp än din bonuscheck kommer hela din bonuscheck att förbrukas. Bonuscheckarna är giltiga i 6 månader.

Du kan inte köpa receptbelagda läkemedel samt frakt med bonuscheck.

Du kan hålla dig uppdaterad om hur många poäng du har under “Mina sidor” på apohem.se. 


3.3 Apohem Community

I Apohem Community kan du som medlem bland annat publicera inlägg med både text och bild och skriva med andra medlemmar. Genom att göra olika aktiviteter på apohem.se, som till exempel att genomföra ett köp, skriva en recension eller utföra ett poänguppdrag i Apohem Community, samlar du poäng i Club Apohem. 

Efter att du har gjort ett köp kommer du att få ett mejl där du får möjlighet att recensera produkterna i din order. Du har även möjlighet att gilla andra recensioner på apohem.se. Recensionerna med flest gillamarkeringar kommer att lyftas fram på produktsidan och kommuniceras som en “Framröstad topprecension”. Läs mer om våra riktlinjer för recensioner under punkt 7 nedan. 

 

4. Behandling av personuppgifter

I samband med att du blir medlem i Club Apohem kommer vi att behandla dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter (mejladress, telefonnummer, adress, personnummer), köphistorik, aktivitet och användarbeteende på apohem.se och på Apohem Community, samt information som du själv väljer att fylla i (till exempel familjesituation, hudtyp, intressen). Publicerade fotografier eller bilder i Apohem Community kan komma att användas i Apohems andra kanaler i marknadsföringssyfte. Genom att publicera fotografier eller bilder i Apohem Community godkänner du denna typ av användning.

Behandlingen av dessa uppgifter är nödvändig för att vi ska kunna erbjuda en personligt anpassad upplevelse av Club Apohem, med unika rabatter, förmåner och erbjudanden för dig som medlem. Olika medlemmar kan därmed få olika erbjudanden, rabatter och kommunikation. Vi kommunicerar med dig som medlem via mejl och sms.

Du kan själv logga in på Mina sidor och uppdatera dina kontaktuppgifter under Min profil eller ändra val för hur vi kommunicerar med dig. Du kan även kontakta kundservice för att ändra dina val. I samtliga mejl och sms från Apohem hittar du även en länk eller instruktion för att kunna avregistrera dig från utskick.

För mer information om vår personuppgiftshantering, ta del av Apohems integritetspolicy.

 

5. Ändring av villkor

Dessa medlemsvillkor gäller när du är medlem hos Apohem. Medlemsvillkoren kommer att ändras och uppdateras i de fall det är nödvändigt. Den senast uppdaterade versionen finns alltid på apohem.se.

 

6. Avtal och uppsägning

Medlemskapet gäller tills vidare. Du har som medlem när som helst rätt att avsluta ditt medlemskap genom att meddela vår kundservice. Apohem har rätt att avsluta medlemskap om det senaste registrerade köpet gjordes för mer än 24 månader sedan eller om medlemskapet har beviljats utifrån en ansökan med felaktiga uppgifter eller om Apohem bedömer att kontot är ett företagskonto. Apohem har även rätt att när som helst säga upp ett medlemskap med 30 dagars uppsägningstid. Efter avslutat medlemskap behandlar Apohem dina personuppgifter enligt vad som anges i Apohems integritetspolicy.

 

7. Riktlinjer för recensioner

Recensioner är till för att hjälpa besökare på apohem.se att söka information om våra produkter. Vi är tacksamma för att du som kund vill bidra till att ge mer detaljerad och egenupplevd information om våra produkter. Nedan följer riktlinjer för recensioner på apohem.se:


Vad ska min recension innehålla?

 • Basera din text på personlig erfarenhet av produkten.
 • Lyft gärna fram för- och nackdelar direkt i formuläret.
 • Återge ditt samlade intryck av produkten med stjärnbetyg 1-5.
 • Det är inte ett krav att din recension innehåller text, men ju mer detaljer desto bättre hjälp och information. Var gärna detaljerad och utförlig.
 • Det är även möjligt att komplettera din recension med en egen produktbild eller en bild där produkten kommit till användning.
 • En produktrecension görs framför allt genom en bedömning av produkten i sig varför en bedömning av företaget eller produktens tillverkare i allmänhet, eller kommentarer kring lagerstatus eller leveranstid normalt inte är föremål för en produktrecension utan hellre kan tas med vår kundservice.


Riktlinjer för recensioner

Apohem publicerar både positiva och negativa recensioner om de produkter som finns att köpa på apohem.se. Men det finns ett par saker som du som recenserar behöver tänka på.

 • Du får bara skriva en recension om du använt produkten.
 • Vi tillåter inte recensioner som enligt vår bedömning är kränkande, stötande, syftar till marknadsföring av annans verksamhet, innebär vilseledande eller otillbörlig marknadsföring, kan utgöra upphovsrättsintrång, brottslig verksamhet eller liknande.
 • Du får inte skriva en recension om du är sponsrad av Apohem.
 • Det är inte tillåtet att hitta på en recension eller skriva ett omdöme i någon annans namn.
 • Tänk på att inte använda några otillåtna påståenden om produkten eller skriva om produkter på ett sätt som antyder att den har läkemedelsliknande effekt.
 • Spara gärna dokumentation som visar att du köpt en produkt för att du skall kunna styrka att du använt produkten. Apohem förbehåller sig rätten att inte publicera samt ta bort recensioner som strider mot lag, våra riktlinjer för recensioner eller på annat sätt är oetiska. Recensioner publiceras publikt på apohem.se, i Apohems Community och kan även komma att användas i exempelvis marknadsföringsmaterial.

Om du märker att det publicerats sådant som bryter mot våra riktlinjer eller om du har frågor, hör gärna av dig till oss genom att kontakta vår kundservice