Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Andra köpte också...

BioGaia Osfortis 60 veganska kapslar
BioGaia Osfortis 60 veganska kapslar

Osfortis 60 veganska kapslar

419 kr
Få i lagerPassa på innan den tar slut!
Snabba fakta
  • Mjölksyrabakterier med D-vitamin
  • För en god benhälsa
  • Veganska kapslar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

BioGaia Osfortis, vinnare av NutraIngredients Awards 2022 i kategorin “Innovation inom kvinnohälsa”, är ett kosttillskott för benhälsa* som innehåller de patenterade mjölksyrabakterierna Limosilactobacillus reuteri Osfortis® (L. reuteri ATCC PTA 6475) och vitamin D. L. reuteri Osfortis har testats i kliniska studier.

*Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Postmenopausala kvinnor löper hög risk att utveckla osteoporos eftersom minskade östrogennivåer under klimakteriet är direkt kopplat till minskad benmassa. Många kvinnor söker därför förebyggande lösningar. BioGaia Osfortis innehåller den patenterade probiotiska stammen L. reuteri ATCC PTA 6475, i kombination med vitamin D, som bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Sedan 2016 uppmärksammar NutraIngredients Awards ingredienser, produkter och innovationer som ligger i framkant inom nutrition och kosttillskott. I år (2022)introducerades en ny kategori – ”Innovations in Women’s Health Award” som uppmärksammar innovativa ingredienser eller produkter som främjar kvinnors hälsa. Juryn, bestående av ledande branschexperter, leddes av Ewa Hudson, Director of Insights på Lumina Intelligence. Motiveringen löd: "BioGaia Osfortis är en probiotisk produkt som hjälper postmenopausala kvinnor att hålla sig friska och aktiva längre, och vi är imponerade av styrkan i de kliniska resultaten som visar hur L. reuteri kan bidra till att minska benförlust".

Osteopeni är en dold sjukdom som orsakar många frakturer hos våra äldre. BioGaia är mycket stolta över att kunna erbjuda en helt naturlig probiotisk produkt utan biverkningar, som visat minskad benförlust hos äldre kvinnor, vilket framgår av den kliniska studien utförd av huvudprövare professor Mattias Lorentzon, säger Isabelle Ducellier, vd och koncernchef för BioGaia.

Relaterade produkter

Tips & råd