✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Dr Ceuracle Cryo Cooling Tool

349 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Kylande redskap för ansikte och kropp

  • Effektiv för att dämpa svullen hud i ansiktet och på kroppen

  • Ger en svalkande känsla på blossig hud

Beskrivning

Detta är ett kylande redskap som lugnar och lindrar varm hud. Värme kan orsaka förstorade porer och detta verktyg jobbar emot detta och verkar porsammandragande. Effektiv för att dämpa svullen hud i ansiktet och på kroppen.

Den optimala hudtemperaturen bör ligga på ca. 31 grader, när denna temperatur ökar så ökar även talgproduktionen i huden och porerna har en tendens att vidgas vid ca. 36,5 grader. Cryo Tool verkar mot detta och har en långvarigt kylande effekt på huden. Passar att använda ovanpå Cica Regen Soothing Gel som en extra svalkande effekt.

Detta redskap är baserat på tekniken bakom 'Cryo Terapi' som är en medicinsk terapi som med hjälp av låga temperaturer behandlar bla. muskelvärk och inflammation. Den är gjord av Duralumin som bevarar kyla 3 ggr bättre än metall och kan hålla kylan intakt upp till 3 timmar.

Lämplig för alla hudtyper, speciellt effektiv för solskadad hud eller irritation från tex. laser behandlingar.

Dosering & användning

Förvara Cryo Tool i kylen eller frysen i minst 3 timmar innan användning. Torka av den med en handduk / mjuk trasa och låt den tempereras i 1-2 minuter efter att du plockat ut den från kylan, innan du börjar använda den. Tryck försiktigt redskapet mot huden och massera varsamt.

Efter användning, skölj av redskapet under rinnande vatten och torka av den med en handduk.

Använd inte redskapet längre än 20 minuter åt gången. Observera att kyla kan irritera känslig hud, om du upplever att du har en känslig hud rekommenderas Cryo Cooling Tool att endast förvaras i kylen.

Tips! Applicera en klick av Cica Regen Soothing Gel på huden och massera sedan med Cryo Tool ovanpå för en mycket lugnande och lindrande effekt.

Kan även användas med en sheet mask, placera då masken på ansiktet och massera med Cryo Tool.

Artikelnummer

8806133615072

Varumärke

Dr Ceuracle

Ursprungsland

Sydkorea

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine