Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden

Brun utan sol

115 produkter
Maxosol 60 st

Maxosol

60 st

111 kr
Du har tittat på 25 av 115 produkter

Brun utan sol

Att ha en solkysst hud är ett enkelt sätt att känna sig både piggare och fräschare. Använd brun utan sol under vinterhalvåret eller för att bli brun utan att riskera solskador. Vi har flera alternativ både för ansikte och kropp.

Det finns en hel rad olika brun utan sol produkter till exempel spray, lotion, mousse eller servetter. Om du inte har provat brun utan sol tidigare är det allra bästa att testa sig fram tills du hittar just din favorit.

Brun utan sol innehåller inte solskyddsfaktor och ger inget skydd mot solen. Därför är det viktigt att komma ihåg att fortsätta smörja sig med solskyddsfaktor både i ansiktet och på kroppen.

Hur fungerar brun utan sol?

Brun utan sol innehåller det kemiska ämnet dihydroxyacetone (DHA) som inte är farligt för varken miljö eller människa. Det fungerar så att ämnet går in i hudens översta lager som består av döda hudceller. Där reagerar DHA med aminosyrorna i huden och gör så att huden blir brun. Ämnet kan inte reagera med aminosyror hos levande hudceller, vilket är en av anledningarna till varför det anses vara ofarligt.

Effekten håller i upp till en vecka, smörj in dig med jämna mellanrum om du vill att färgen ska hålla länge. För att få en jämn färg kan det även vara bra att skrubba bort färgen emellanåt och applicera ny färg.

Hur du applicerar brun utan sol

Få en jämn och fin applicering av din brun utan sol utan konstiga fläckar. Det är viktigt att din hud sedan tidigare är väl återfuktad och inte har några torra partier då brun utan solen lättare fäster på torr hud.

  • Var noggrann med att återfukta huden med hudkräm och lotions några dagar innan du smörjer in dig med brun utan sol
  • Peela eller skrubba huden innan du börjar att smörja in dig
  • Om du vill kan du även raka bort oönskat hår
  • Undvik att använda hudkrämer eller lotions på hela kroppen innan. Om du vill kan du använda en liten mängd på de ställen där du är lite torr eller inte vill att brun utan solen ska fästa lika mycket. Till exempel på armbågar, knän, under armarna och på händerna.
  • Smörj in kroppen noga. Använder du en mousse rekommenderas det att du använder en handske vid applicering.
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron