Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron
Maggie by KakanFace Oil 30ml
Köp nu

Maggie by Kakan

3 produkter
Du har tittat på 3 av 3 produkter

Maggie by Kakan

Kakan Hermansson: ”Maggie är min hudvårdsdröm, en vision jag fantiserat om många år. Det började med ett vansinnigt beautyintresse under tonåren, tog mig vidare till en punkig 20 års ålder med endast SPF som hudvårdsintresse, och sedan bloggande om hudvård där kommunikationen med läsarna är min främsta syssla. Bloggen som sedan 2015 ligger hos Elle är en dialog med mina läsare – Vad vill de ha? Vad saknar de, och vad är de intresserade av? Om du precis som mig och många av mina läsare älskar syror och aktiva ingredienser, så kommer du älska mitt privata kemilabb som Maggie är. Hållbar hudvård, på flera olika sätt är det vad jag vill att Maggie ska vara för mig och er.

Maggie by Kakan är en dröm och hudvårdsvision skapad av Kakan Hermansson. Maggie är hudvård med aktiva ingredienser och flera olika resultatinriktade syror. Allt med syfte att få en bra och hållbar hudhälsa. Varje produkt är maxad med ingredienser som återfuktar, mjukgör, stärker, exfolierar och förbättrar din hud. Mer, mera och mycket mer – precis som Kakan vill ha det!

Välj mellan Maggie by Kakans ansiktsrengöring i form av en cleansing balm som exfolierar och peelar, en exfolierande, återfuktande och uppbyggande ansiktsmask i form av en night mask eller en lättabsorberad, fuktgivande och vårdande ansiktsolja och face oil.