✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Maggie by Kakan

altText

Letar du efter något speciellt?

7 produkter
Maggie by Kakan Niacinamide Serum 30ml

Maggie by Kakan

Niacinamide Serum 30ml

500 kr 
Maggie by Kakan Face Oil 30 ml

Maggie by Kakan

Face Oil 30 ml

500 kr 
Maggie by Kakan Cleansing Balm 100 ml

Maggie by Kakan

Cleansing Balm 100 ml

470 kr 
Maggie by Kakan 24H Cream 50 ml
Nyhet

Maggie by Kakan

24H Cream 50 ml

400 kr 
Maggie by Kakan BHA Toner 150 ml

Maggie by Kakan

BHA Toner 150 ml

460 kr 
Maggie by Kakan Night Mask 100 ml

Maggie by Kakan

Night Mask 100 ml

420 kr 
Maggie by Kakan Vitamin C Oil 30 ml

Maggie by Kakan

Vitamin C Oil 30 ml

600 kr 
Du har tittat på 7 av 7 produkter

Maggie by Kakan

Kakan Hermansson: ”Maggie är min hudvårdsdröm, en vision jag fantiserat om många år. Det började med ett vansinnigt beautyintresse under tonåren, tog mig vidare till en punkig 20 års ålder med endast SPF som hudvårdsintresse, och sedan bloggande om hudvård där kommunikationen med läsarna är min främsta syssla. Bloggen som sedan 2015 ligger hos Elle är en dialog med mina läsare – Vad vill de ha? Vad saknar de, och vad är de intresserade av? Om du precis som mig och många av mina läsare älskar syror och aktiva ingredienser, så kommer du älska mitt privata kemilabb som Maggie är. Hållbar hudvård, på flera olika sätt är det vad jag vill att Maggie ska vara för mig och er.

Maggie by Kakan är en dröm och hudvårdsvision skapad av Kakan Hermansson. Maggie är hudvård med aktiva ingredienser och flera olika resultatinriktade syror. Allt med syfte att få en bra och hållbar hudhälsa. Varje produkt är maxad med ingredienser som återfuktar, mjukgör, stärker, exfolierar och förbättrar din hud. Mer, mera och mycket mer – precis som Kakan vill ha det!

Välj mellan Maggie by Kakans ansiktsrengöring i form av en cleansing balm som exfolierar och peelar, en exfolierande, återfuktande och uppbyggande ansiktsmask i form av en night mask eller en lättabsorberad, fuktgivande och vårdande ansiktsolja och face oil.