Hela livets apotekKvick leverans & fri frakt över 199 krHelbra priser, såklart

Ansiktsolja

64 produkter

Ansiktsolja

Med en ansiktsolja låser du in fukten i huden och håller huden mjuk och smidig. Den hjälper till att kapsla in fukten från ansiktskrämen och stärka hudens naturliga skyddsbarriär.

Ansiktsolja kan användas på alla hudtyper under hela året men passar extra bra under vintermånaderna då klimatet är extra strängt mot huden. Ansiktsoljan bidrar till att huden hålls mjuk och smidig tillför dessutom huden näring och antioxidanter. Kan användas som en del av hudvårdsrutinen under både morgon och kväll. 

Vårda huden med ansiktsolja och serum

En olja har en förmåga att tränga djupare ner i huden än en vanlig ansiktskräm. Använd gärna en olja efter du applicerat ditt serum. Börja då med att använda ett serum innan din ansiktskräm för att därefter applicera olja på ansiktet. Oljan hjälper då till att låsa in fukten i huden. Detta görs gärna på kvällen eftersom oljan ofta behöver mer tid på sig att tränga in i huden.

Applicera på fuktad hud 

Genom att applicera ansiktsoljan på fuktad hud hjälper du huden att lättare ta upp oljan. Oljan kan appliceras på torr hud, men eftersom fett löser fett riskerar du att att din olja på sikt kan torka ut huden. Du kan till exempel ta för vana att applicera ditt serum innan, eller inte torka ansiktet helt efter att du har tvättat dig. 

Vilket serum eller olja passar mig? 

Utgå alltid från din hudtyp när du väljer hudvårdsprodukter. Olika hudtyper har olika behov och därför bör du alltid börja med att studera din hud för att få ut det allra mesta ur dina produkter. Är du osäker på vilken hudtyp du har? Då kan du läsa mer här.

Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt över 199 kr