Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Living Nutrition Organic Fermented Lemon Balm 60 kapslar

263 kr 
Ord.pris 329 kr (-20%)
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Living Nutritions Lemon Balm är ett 100% naturligt kosttillskott framtaget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort. Varje kapsel innehåller 500 mg ekologisk citronmeliss som har genomgått en äkta fermenteringsprocess under en längre period, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Citronmeliss är en sötdoftande ört som tillhör mintfamiljen, med liknande karminativa egenskaper. Citronmeliss har varit känt som en medicinalväxt i över 2 000 år och har traditionellt använts för att lugna nerverna. Living Nutritions ekologiska fermenterade citronmeliss är ett kosttillskott rikt på värdefulla mikronäringsämnen, enzymer och fullspektrumkomponenter för att skapa balans och harmoni under krävande perioder.

100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser.

Varför välja ett fermenterat kosttillskott?
Fermenteringen med Living Nutritions kefir-kombucha metoden ger ett fullspektrum-kosttillskott som är lättupptagligt. Efter flera veckors jäsning får man ett 100% fermenterat symbiotisk tillskott som består av naturlig probiotika, enzymer, peptider, prebiotika, mm. Denna bio-mångfald av mikroorganismer är framtagna helt naturligt, lever i symbios, är redo för upptag och skonsam för individens mikrobiota. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Dosering & användning

Vuxna: Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

Innehåll per 2 kapslar:
Fermenterad ekologisk citronmeliss (Melissa officinalis) blad 500 mg.
Ingredienser
Ingredienser: lättupptaglig fermenterad ekologisk citronmeliss (Melissa officinalis) blad, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal). Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser. Aktiva komponenter: Rosmarinsyra, oleanolsyra och ursolsyra är några av de viktigaste aktiva komponenterna i citronmeliss.

Relaterade produkter

Tips & råd