Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Living Nutrition Organic Fermented Holy Basil 60 kapslar

303 kr 
Ord.pris 379 kr (-20%)Lägsta pris 242 kr 
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Helig basilika är en uråldrig ört känd för sina starka egenskaper och används främst för känslomässigt välbefinnande och immunförsvar. Helig basilika kallas en helig växt eftersom den stärker den vitala livskraften eller "prana".

100% fermenterad, ekologisk, vegansk och utan tillsatser.

Varför välja ett fermenterat kosttillskott?
Genom att använda den effektiva kefir-kombucha-fermenteringsmetoden, aktiverar och förbättrar Living Nutrition den heliga basilikans kraftfulla ämnen utan att skada de känsliga näringsämnena. Som resultat får man ett 100% naturligt kosttillskott som är rikt på enzymer, triterpener, polyfenoler, full spektrum av probiotika och prebiotika utan tillsatser. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Dosering & användning

Vuxna: Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.

Kapslar kan öppnas och läggas till dryck eller smoothie eller blandas i mat.

Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Helig basilika tas bäst regelbundet under flera veckor för att alla fördelar ska träda i kraft. Du kan ta den ensamt eller som en adaptogenisk blandning med andra stödjande örter som rosenrot, ashwagandha, gurkmeja och ingefära.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

Innehåll per 2 kapslar: Fermenterad ekologisk helig basilika (Ocimum sanctum) 600 mg
Ingredienser
Ingredienser: lättupptaglig fermenterad ekologisk helig basilika (Ocimum sanctum)*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal). Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser.
Den unika kefir-kombucha-fermenteringen extraherar noggrant alla värdefulla näringsämnen, enzymer, mm för att ta fram en fermenterad och fullt levande näringsboost med allsidiga fördelar för immunförsvar och välbefinnande. Den äkta fermenteringen ökar naturligt den heliga basilikas biotillgänglighet utan att behöva använda tillsatser.

Relaterade produkter

Tips & råd