Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 199kr

Andra köpte också...

VitaYummy Beauty Sleep 60 tuggtabletter
VitaYummy Beauty Sleep 60 tuggtabletter
-15%

Beauty Sleep 60 tuggtabletter

160 kr
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • Tuggtabletter med naturliga ingredienser
  • Vegansk
  • Med god smak av blåbär
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Ytterligare en spännande nyhet från danska VitaYummy: VitaYummy Beauty Sleep. VitaYummy Beauty Sleep innehåller L-tryptofan, humle och B6.

Det är på natten medan vi sover som kroppen återhämtar sig och förnyar sig. Behovet av sömn är väldigt individuellt, men ibland upplever många att det inte är så lätt att somna, tankarna flyger och man vänder och vrider sig och när man äntligen somnar upplever man att man vaknar flera gånger under natten. Med VitaYummy Beauty Sleep får du ett kosttillskott med naturliga ingredienser som kan hjälpa dig att somna och ge dig en lugnare sömn vid lindriga sömnproblem och rastlöshet.

Vitayummy Beauty Sleep innehåller L-tryptofan, som är en essentiell aminosyra som finns i till exempel växter, bananer och kärnor. Denna aminosyra kan inte produceras av kroppen själv, utan måste tillföras via kosten. I kroppen kan L-tryptofan omvandlas till hormonerna serotonin och melatonin. Serotonin påverkar humöret och på låga nivåer kan du känna dig irriterad och trött, medan melatonin bidrar till en normal nattsömn. Serotonin är involverat i bildandet av melatonin, så ett lågt innehåll av serotonin kommer också att påverka din sömn.

Dessutom innehåller VitaYummy Beauty Sleep humle och B6. Humle är känd som en lugnande och avslappnande ört, medan B6 bland annat bidrar till en normal energimetabolism, nervsystemets normala funktion, normal psykologisk funktion, för att minska trötthet och utmattning och för att reglera hormonaktivitet.

VitaYummy Beauty Sleep är vegansk och fri från konstgjorda färger, smaker och sötningsmedel. Den goda smaken kommer från blåbär och den vackra naturliga färgen kommer från morot och körsbär.

Relaterade produkter

Tips & råd