Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Amelie Soie The Perfect Duo Deep Blue 1 set

-15%
845 kr 
Ord.pris 995 kr (-15%)Lägsta pris 945 kr (-11%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-04-30
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Beskrivning

Få den skönhetssömn som du förtjänar med Amelie Soie Beauty Pillow & Silk Sleep Mask i äkta mullbärssiden 22 momme. Vakna upp till en ny dag med återfuktad hud utan envisa sovrynkor som dröjer sig kvar. Amelie Soie Beauty Pillow är snäll mot din hud och gör att ditt hår dessutom behåller sin form och glans bättre. Det gör även att hårstråna inte går av lika lätt och du bibehåller ett vackert och välmående hår som gör håret mindre fett och trassligt. Testa rulla upp håret på sovmaskens band när du sover och vakna upp med härliga ”beach waves”.

Siden absorberar en tredjedel fukt jämfört med andra material, vilket innebär att din hud kan behålla sin fuktbalans bättre. Det gör även att det blir svalare att sova på ett sidenörngott. När det är varmt svalkar siden och när det är kallt värmer det.
Siden är även ett mer allergivänligt alternativ då det inte drar åt sig kvalster och pollen på samma sätt som andra material gör.

Amelie Soie Beauty Pillow har en vikt på 22 momme och med en trådtäthet på 6A, vilket ger intensivare täthet, kvalité och styrka. Mullbärssiden är en mjuk silkesfiber. Det finns sidenkvalitér som är av sämre kvalité, det kan man enkelt upptäcka. Då är sidenkvalitén inte lika mjuk och slät och kan även vara nopprig i sin struktur. Produktionen är fri från kemikalier och tillverkningen har skett under godkända former.

Mått: Europeisk storlek 50×60 cm

Amelie Soie är framtaget för dig av auktoriserade hudterapeuter så att du kan bli den bästa versionen av dig själv.

Dosering & användning

Ta hand om din Amelie Soie Beauty Pillow & Silk Sleep Mask så kommer den att vara med dig under många år framöver. För att bevara den underbara kvalitén använd ett enzymfritt tvättmedel t.e.x flytande Y3 (finns i handeln) eller galltvål. Handtvätt rekommenderas. Vill man ändå maskintvätta rekommenderas tvättpåse samt sidenprogram i 30 grader. Tyget kommer att tappa sin lyster fortare vid maskintvätt. Häng inte siden i direkt solljus eller på en trägalge.

Även smuts orsakar slitage och kommer att göra att tygets kvalité försämras, se därför till att tvätta dina sidenprodukter regelbundet.

Se även rekommenderade tvättråd på insidan av ditt örngott.

100% MULLBÄRSSIDEN 22 MM.* MM=momme står för vikt och används speciellt för silke och avser mängden silke, i vikt.

Artikelnummer

7350095871126

Varumärke

Amelie Soie

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Tips & råd