✓ Årets e-handlare 2023
✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Lenoites Mulberry Silk Pillowcase 50x60cm Grey 1 st

895 kr 

Snabba fakta

  • Lyxigt silkesörngott i hållbar kvalitet

  • Tillverkat av 100% mullbärssilke

  • Certifireat med OEKO-TEX

Beskrivning

Upplev riktig skönhetssömn på Lenoites lyxiga silkesörngott. Lenoites använder 100% rent mullbärssilke och örngotten har glänsande långa silkestrådar och hållbar kvalitet. Tyget är skapat i 22-momme vilket är måttet för tygets tjocklek. Naturligtvis är alla örngott fria från giftiga färgämnen och skadliga kemikalier samt innehar OEKO-TEX certifiering.

Anti Aging:
Vi tillbringar en tredjedel av vårt liv i sängen. Silkesörngott absorberar betydligt mindre ansiktskräm än bomullsörngott. Fukten som dras in i bomullsörngottet kan även dra in allergener och bakterier, vilket kan orsaka irritation och reaktioner på huden. Att sova på ett silkesörngott innebär att mindre fukt tas från din hud. På så sätt hjälper sidenörngottet till att hålla hudens fuktbalans och även bevara applicerade nattkräm där de hör hemma. Att sova på siden är ett fantastiskt skönhetstips. Sovrynkor är ett minne blott och huden kommer att kännas återfuktad och len varje morgon.

Anti Morgonfriss:
Under nattsömnen riskerar ditt hår att helt tappa form och bli både ostyrigt och frissigt. Dina hårstrån skaver mot bomullsörngottet vilket inte bara sliter, håret riskerar även att gå av. Silkesörngott reducerar friktionen samtidigt som den bibehåller hårets naturliga oljor. Det gör att du vaknar upp med ett lent, friskt och mjukt hår. Frisörer rekommenderar även sidenörngott till kunder för att behålla blow out.

Att använda Lenoites örngott rekommenderas av hudläkare, frisörer och skönhetsexperter!

Storlek: 50 x 60 cm, europeisk standard.

Hittas även bland

Artikelnummer

7350136850370

Varumärke

LENOITES

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine