Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Concealer

29 produkter
Du har tittat på 25 av 29 produkter

Concealer

Har du mörka ringar under ögonen eller blemmor du vill dölja? Då är concealer förmodligen det du letar efter. De ger bättre täckning och är mer fast i konsistensen än en foundation eller färgad dagkräm.

Olika typer av concealers passar för olika ändamål. En som passar bra under ögonen behöver nödvändigtvis inte vara optimal att täcka blemmor och ojämnheter med. Den appliceras vanligtvis efter din foundation, bb cream eller cc cream.

Dölj mörka ringar under ögonen

Mörka ringar under ögonen är ingenting ovanligt utan något som många får emellanåt. Det kan bero på yttre faktorer som för lite sömn eller stress men även genetiska faktorer. För en del kan det kännas som att de mörka ringarna ger ett intryck av att en är trött. För att ljusa upp och dölja de mörka ringarna bör du använda en concealer som är något ljusare än din hudton och inte för tjock. Ett flytande alternativ brukar vara allra bäst eftersom de är tunnare och inte riskerar att lägga sig i de tunna linjerna runt ögonen.

Dölja blemmor, finnar och ojämnheter

Om du vill att din concealer främst ska täcka blemmor eller ojämnheter i huden som finnar, ytliga blodkärl eller liknande bör du välja en färg som ligger så nära din egen hudton som möjligt. Om du väljer mellan två färger rekommenderar vi att du hellre väljer den ljusa concealern framför den mörka. Då den mörka kan göra så att du framhäver det du vill dölja ännu mer.  En concealer som du använder i ansiktet kan ha en något tjockare konsistens än den du har vid området kring ögonen.
 

Färgkorrigerande concealer

Förutom concealer som ligger nära din egen hudton finns det även concealers som används för att färgkorrigera, så kallad color correcting. Då använder du en concealer i en färg som neutraliserar det du vill dölja. Då applicerar du concealern innan din fondation. 

  • Grön reducerar rödhet
  • Gul döljer mörka ringar under ögonen och täcker blå eller lila vener
  • Lila reducerar gula hudtoner