✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Miniderm Kräm 20% glycerol Torr Hud 500g

Läkemedel
239 kr 

Snabba fakta

  • Kräm för torr hud

  • Återfuktar och mjukgör

  • Kan användas av vuxna och barn, inklusive bebisar

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Beskrivning

Miniderm används för att behandla torr hud. Krämen innehåller 20% glycerol vilket återfuktar och gör huden mjuk. Miniderm kan användas av vuxna och barn i alla åldrar, inklusive bebisar. Den går även bra att använda om du är gravid eller ammar.

Har du torr hud, rekommenderar vi att dagligen smörja med Miniderm, både morgon och kväll. Det är viktigt att reparera hudbarriären och att hålla huden stark och mjuk. Tänk på att alltid smörja huden efter kontakt med vatten. Du kan använda så mycket kräm som du behöver utan att det känns kladdigt. 

Miniderm finns som både kräm och lotion. En kräm är tjockare i konsistensen och kan vara skön att använda vid extra torra partier.

Har du torr hud men även eksem? I sådana fall rekommenderar vi ACO´s Canoderm. Canoderm används för att behandla torr hud och för att förebygga återfall av atopiskt eksem.

Dosering & användning

Miniderm smörjes in vid behov, gärna flera gånger dagligen samt alltid efter kontakt med vatten. Använd så mycket kräm som huden kan ta upp utan att den känns kladdig.

Den aktiva substansen är glycerol 200 mg/g. Övriga innehållsämnen är hydrerad rapsolja, kolesterol, glycerolmonostearat, makrogolstearat, cetostearylalkohol, dimetikon, lättflytande paraffin, fast paraffin, vaselin, etylparahydroxibensoat (E 214), metylparahydroxibensoat (E 218), renat vatten.

Artikelnummer

7319860014748

Klassificering

Receptfritt Läkemedel

Varumärke

Miniderm

Målgrupp

barn

Beredningsform

Kräm

Egenskap

Parfymfri

Förpackningsstorlek

500 g

Relaterade produkter

Apohem Magazine