Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Yin Your Skin Jade Roller

312 kr 
Ord.pris 329 kr (-5%)Lägsta pris 312 kr 
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-03-27
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Beskrivning

Yin Your Skin gua sha är en roller av jadesten för behandling av ansikte, hals, nacke och dekolletage. Rollerns piggar väcker upp din hud på mindre än en minut!
Att rolla huden förbättrar blodcirkulationen, boostar kollagenproduktionen i huden och förbättrar absorptionen av produkter som appliceras på huden efteråt. Rollningen gör huden klarare och dämpar svullnad.

Att rolla huden med jaderoller gör inte hål i huden såsom microneedling, och är därmed skonsammare och mer hygienisk form av behandling.

Enligt kinesisk medicin förbättrar gua sha njurenergin samt rengör toxiner och slaggprodukter ur kroppen. Verktyget kan även vara bra för sinnet och kroppen vid stress.

Spela Filmen

Dosering & användning

Användning: Jade roller kan änvänds på ren hud som den är eller efter en gua sha-behandling med sten eller kam. Observera att roller med piggar rekommenderas inte på känslig hud eller om huden är inflammerad, har couperosa, rosacea eller orenheter.Rengör stenen efter användning med tvål och vatten och torka av den ordentligt. Om du använder verktyget för att behandla andra ska du även desinficera det efter varje behandling.Om rollern börjar gnissla, applicera lite vanlig olja på fästen.

Yin Your Skin® gua sha verktyg är tillverkade av 100 % xiuyan-jade från Xiuyan city, Liaoning området i Kina. Varje Yin Your Skin® gua sha är spårbar till dess ursprung samt arbetsförhållanden och säkerheten i gruvorna är lämpliga för arbetarna. För att garantera hållbarheten kring gruvdriften och för att reparera den eventuella miljöbelastningen görs det noggranna mätningar och arbete för återställning av jord, växtliv och natur.

Relaterade produkter

Tips & råd