Colgate

Letar du efter något speciellt?

33 produkter
Colgate Tandkräm Fresh Gel 75 ml

Colgate

Tandkräm Fresh Gel 75 ml

17 kr 
Colgate Tandborste maxfresh soft

Colgate

Tandborste maxfresh soft

25 kr 
Colgate Tandborste twister soft

Colgate

Tandborste twister soft

21 kr 
Du har tittat på 25 av 33 produkter
Visa fler

Colgate

The Colgate Company grundades redan 1806 och tillverkade den första tandkrämen 1877. Sedan dess har mycket hänt. Idag erbjuder Colgate tandkräm med en rad andra egenskaper än bara att rengöra tänderna – det kan vara tandkräm för barn, tandkräm för vitare tänder, tandkräm som förebygger plack eller som ger friskare andedräkt. Något som är vanligt idag är också att ha ett känsligt tandkött, då finns tandkrämen Colgate Sensitiv som ger en mer skonsam rengöring då den skummar mycket.

Utöver tandkräm har Colgates ett stort utbud inom munvård, som tandborstar, kariesförebyggande och munskölj. Såklart har Colgate också produkter för vuxna, baby och barn. Det finns till exempel produkter med kombinerad tungrengörare och mjuka borstar som skonsamt rengör tandköttet. Behöver du en ny tandborste som är mjuk och skonsam har Colgate förstås även det, liksom tandborstar i flerpack och i flera olika storlekar – även tandborstar anpassade för baby och barn. Allt för ett friskare leende!

Den här kategorin innehåller receptfria läkemedel. Tänk på att alltid läsa bipacksedeln innan du använder receptfria läkemedel.