Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 199kr

Andra köpte också...

Medela Vårtskydd 2 st
Medela Vårtskydd 2 st

Vårtskydd 2 st

116 kr
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Mjuka och flexibla aminingsskydd
  • Diskret passform som inte syns under kläderna
  • Material som andas, snällt mot känslig hud
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Amningsperioden är mycket speciell, men den är inte alltid problemfri. Du kan drabbas av ömma eller spruckna bröstvårtor, speciellt under den första tiden då du och ditt barn fortfarande håller på att lära er. Dina känsliga bröstvårtor är helt enkelt inte vana vid trycket och sugningen de utsätts för vid regelbunden amning.
Medela vårtskydd placeras innanför BH:n och förhindrar att tyget skaver mot känsliga eller ömma bröstvårtor, vilket gör det lättare för huden att återhämta sig och läka. Det är en god idé att bära en amnings-BH när du använder vårtskydd, eftersom de är lite rymligare än vanliga BH:ar vilket gör det lättare att placera vårtskydden. Du behöver inte oroa dig över att Medela vårtskydd syns genom dina kläder eftersom den diskreta utformningen ger ett naturligt utseende. Du kan bära vårtskydd kontinuerligt mellan amningstillfällena, men undvik att använda dem när du sover eftersom ömma bröstvårtor då riskerar att förvärras.

Känsliga eller ömma bröstvårtor är vanligt hos nyblivna mammor, men ibland kan obehag uppstå på grund av amningsställningen, eller på grund av att ditt barn har ett dåligt suggrepp. Därför är det en god idé att låta en amningsrådgivare eller amningsspecialist kontrollera detta. Om du har blödande bröstvårtor, kraftig smärta vid amning eller har symptom på bröstinfektion, såsom mastit, är det viktigt att du rådfrågar vårdpersonal.

Relaterade produkter

Tips & råd