✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Medela Purelan Lanolinkräm 37 g

109 kr 

Snabba fakta

  • Snabbverkande vid ömma bröstvårtor

  • 100 % ultrarent lanolin

  • Behöver ej tas bort före amning

  • Passar även för återfuktning av torr hud

Beskrivning

Purelan Lanolinkräm används för att smörja känsliga bröstvårtor som blivit torra eller irriterade i samband med amning. Krämen är lätt att applicera utan att kladda. Den är 100 % naturlig och säker för ditt barn, du behöver inte tvätta bort den innan du ammar.

Purelan lanolinkräm verkar snabbt på ömma och spruckna bröstvårtor och den återfuktar även torr hud. Genom regelbunden användning återställs huden på ett så naturligt sätt som möjligt.

Krämen passar även för återfuktning av en rad olika hudområden som till exempel nariga läppar, torra händer och nagelband, armbågar och spruckna hälar. Den kan även användas för spädbarn och barn, för att skydda huden när det är kallt ute och behandla torrhet där det behövs.

Purelan Lanolinkräm består av 100% ultrarent lanolin (ulfett) av medicinsk kvalitet som har testats enligt de striktaste säkerhetsstandarderna. Den är dermatologiskt testad, hypoallergen samt fri från både parfym och färgämnen. Genom regelbunden användning återställs huden på ett så naturligt sätt som möjligt.

Dosering & användning

Ta en liten bit PureLan med fingret och smörj dina bröstvårtor. Denna kräm kan användas på ömma, känsliga, torra, spruckna och såriga bröstvårtor utan problem.

Purelan Lanolinkräm kan även appliceras på andra delar av kroppen, exempelvis på torra hudfläckar eller på läpparna. Den kan även användas för spädbarn och barn, för att skydda huden när det är kallt ute och behandla torrhet där det behövs.

Tvätta händerna före användning. Pressa ut lite mjölk och smörj över bröstvårta och vårtgård efter amning, låt sedan torka. Applicera sedan lite PureLan. Behöver inte avlägsnas före amning.

100 % ren lanolin, naturlig, inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Artikelnummer

7612367073103

Varumärke

Medela

Beredningsform

Kräm

Egenskap

Bpa-fri

Förpackningsstorlek

37 g

Passar bra till

Relaterade produkter

Apohem Magazine