✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Medela Purelan Lanolinkräm 7 g

71 kr 

Snabba fakta

  • Skyddar och lindrar känsliga eller torra bröstvårtor

  • 100 % ultrarent lanolin

  • Behöver ej tvättas bort före amning

  • Passar även för återfuktning av torr hud

Beskrivning

Purelan Lanolinkräm används för att smörja känsliga bröstvårtor som blivit torra eller irriterade i samband med amning. Krämen är lätt att applicera utan att kladda. Den är 100 % naturlig och säker för ditt barn, du behöver inte tvätta bort den innan du ammar.

Krämen verkar snabbt på ömma och spruckna bröstvårtor och den återfuktar även torr hud. Genom regelbunden användning återställs huden på ett så naturligt sätt som möjligt.

Förutom ömma bröstvårtor passar Purelan även för återfuktning av en rad olika hudområden som till exempel nariga läppar, torra händer och nagelband, armbågar och spruckna hälar. Den kan även användas för spädbarn och barn, för att skydda huden när det är kallt ute och behandla torrhet där det behövs.

Purelan Lanolinkräm består av 100% ultrarent lanolin (ulfett) av medicinsk kvalitet som har testats enligt de striktaste säkerhetsstandarderna. Den är dermatologiskt testad, hypoallergen samt fri från både parfym och färgämnen. Genom regelbunden användning återställs huden på ett så naturligt sätt som möjligt.

Dosering & användning

Ta en liten bit Purelan Lanolinkräm med fingret och smörj dina bröstvårtor. Denna kräm kan användas på ömma, känsliga, torra, spruckna och såriga bröstvårtor utan problem.

Purelan Lanolinkräm kan även appliceras på andra delar av kroppen, exempelvis på torra hudfläckar eller på läpparna. Den kan även användas för spädbarn och barn, för att skydda huden när det är kallt ute och behandla torrhet där det behövs.

Tvätta händerna innan du smörjer på krämen. Pressa försiktigt ut lite mjölk från bröstvårtan efter amning och smörj ut den över vårtgården. Låt det torka och smörj sedan med Purelan kräm. Krämen behöver inte torkas bort före nästa amning.

Förvaringsinstruktioner

Tvätta händerna före användning. Pressa ut lite mjölk och smörj över bröstvårta och vårtgård efter amning, låt sedan torka. Applicera sedan lite PureLan. Behöver inte avlägsnas före amning.

100 % ren lanolin, naturlig, inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Artikelnummer

7612367072908

Varumärke

Medela

Beredningsform

Kräm

Egenskap

Bpa-fri

Förpackningsstorlek

7 g

Relaterade produkter

Apohem Magazine