Kalcium

Koll på kalcium? Det är en mineral som kroppen behöver för att fungera normalt. Här hittar du olika sorters kalciumtillskott.

29 produkter

Kalcium

Har du koll på kalcium? Det är en livsviktig mineral som kroppen behöver för att fungera normalt. Kalcium bidrar till normal muskelfunktion, benstomme, energiomsättning och till normala tänder. Du får oftast i dig kalcium genom sånt du äter, såsom mjölk, ost och broccoli. Men ibland behöver kroppen lite hjälp på traven… Då kan kosttillskott vara ett bra alternativ! Här hittar du klassiska kalciumtillskott i tablettform, men även pulver, sugtabletter och tuggtabletter. Det finns laktosfria, glutenfria, veganska varianter och kalcium för barn. Bli inte förvånad om ditt kalciumtillskott också innehåller D-vitamin, det bidrar nämligen till normalt upptag av kalcium. Letar du efter fler vitaminer och kosttillskott – eller nåt annat för ditt välmående så hittar du det också hos oss. 

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Den här kategorin innehåller receptfria läkemedel. Tänk på att alltid läsa bipacksedeln innan du använder receptfria läkemedel.