Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

WellAware Järn Gummies 60 tuggtabletter

141 kr 
Ord.pris 149 kr (-5%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-02-12
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

WellAware Järn Gummies är ett veganvänligt kosttillskott med järn. Tuggtabletterna har en frisk och god smak av persika, från naturliga aromer.

Järn är involverat i många kroppsfunktioner. Det spelar en roll för normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Järn bidrar också till normal funktion av immunsystemet, energiomsättningen och har en roll i celldelningsprocessen. Det har betydelse för vår kognitiva funktion och bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Tuggisarna är fria från konserveringsmedel.

Dosering & användning

Rekommenderad daglig dos 2 st gummies.

Produkten är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost och en hälsosam livsstil. Överskrid ej rekommenderad dos.

Näringsinnehåll per 2 tabletter *%RDI
Järn 14 mg 100

*%RDI = Rekommenderat dagligt intag

Ingredienser
Glukossirap, socker, modifierad stärkelse, antioxidationsmedel (äppelsyra), surhetsreglerande medel (natriumcitrat), järnpyrofosfat, naturlig arom, övriga tillsatser (karnaubavax), färgämnen (morotkoncentrat, safflor och äpple).

Relaterade produkter