✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Upgrit Vitamin D3 + K2 90 kapslar

-20%
180 kr 
Ord.pris 225 kr (-20%)Lägsta pris 180 kr 
Upp till 50%gäller t.o.m. 2024-06-30
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Kosttillskott med vitamin D3 och K2 från Upgrit.

D-vitamin är en vitamin som bidrar till immunförsvaret, skelettet och en fullgod muskelfunktion. Tillsammans med fet fisk så är den bästa källan till D-vitamin solen (detta är förklaringen till varför D-vitamin ofta kallas för ”Solvitaminet”). Forskning visar att många kan ha brist på D-vitamin. Särskilt utsatta är vi på de nordliga breddgraderna som inte exponeras tillräckligt mycket för solen under vinterhalvåret.

D3 + K2 verkar tillsammans:

D3 + K2 är två vitaminer som man skulle kunna påstå verkar i symbios. Vitamin D bidrar till upptaget och utnyttjandet av kalcium. Kalcium är i sin tur ett mineral som är viktigt för bevarandet av en normal benstomme. Vitamin K samverkar även med kalcium och vitamin D i kroppen genom att bidra till upprätthållandet av en normal benstomme och bentäthet. D-vitamin är även essentiellt för immunsystemets och musklernas normala funktion, medan vitamin K medverkar till blodkoagulationen.

Fettlösliga:

Både vitamin D och K är så kallade fettlösliga vitaminer, vilket innebär att de behöver fett för att kunna tas upp i kroppen. Därför har vi på Upgrit valt att blanda D3 + K2 i MCT-olja, vilket säkerställer att vitaminerna tas upp på absolut bästa sätt.

Dosering & användning

Rekommenderad dos: 1 kapsel per dag i samband med måltid.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsinnehåll per kapsel: % av RDI*
Vitamin K2 (Menakinon-7) 150 µg 200 %
Vitamin D3 (kolekalciferol) 100 µg (4000 IE) 2000 %
*%RDI = Rekommenderat dagligt intag
Ingredienser
Mct-olja (från kokosnöt), vegetabilisk kapsel (hypromellos), fyllnadsmedel: (mikrokristallin cellulosa), vitamin k2 från menakinon-7, vitamin d3 (kolekalciferol)

Artikelnummer

7350107070400

Klassificering

Kosttillskott

Varumärke

upgrit

Förpackningsstorlek

90 st

Relaterade produkter