✓ Årets e-handlare 2023
✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Balans Plus Mood 60 tabletter

339 kr 

Snabba fakta

  • Kosttillskott med saffran och rosenrot

  • För känslomässigt välbefinnande och balans

  • Rikt på safranal och crocin

Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Balans Plus Mood är ett naturligt kosttillskott med innehåll av saffran som bidrar till att bevara en känslomässig balans, kombinerat med extrakt av rosenrot som stödjer kroppens förmåga att anpassa sig till känslomässig stress.

Saffranextraktet i Balans Mood heter Safracetin® och är en skyddad formula som utvinns ur stigman på saffrankrokusen. Safracetin® är rikt på de två aktiva ingredienserna safranal och crocin och tillverkas genom strikta kvalitetsparametrar enligt ISO3632-standard som motsvarar den renaste kvaliteten på saffran.

Saffran kan påverka vårt välbefinnande på ett positivt sätt genom att höja vår sinnesstämning samt stödja känslomässig balans och koncentration.

Dosering & användning

Två tabletter dagligen om morgonen i minst 6 veckor.

Rekommenderas inte under graviditet eller om du ammar. Om du är du gravid, ammar eller medicineras, bör du alltid rådgöra med din läkare om du ska ta kosttillskott.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

Näringsinnehåll per daglig dos 2 tabletter *%RDI
Extrakt av rosenrot 308 mg Ej fastställt
Extrakt av saffran  30 mg Ej fastställt

*%RDI = Rekommenderat dagligt intag

Ingredienser
Fyllnadsmedel (kalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), extrakt av rosenrot (Rhodiola rosea L.), akaciafibrer, stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), extrakt av saffran; (Safracetin®) (stigma av Crocus sativus L.), maltodextrin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).

Artikelnummer

7393471220422

Klassificering

Kosttillskott

Varumärke

Balans Plus

Ursprungsland

Frankrike

Förpackningsstorlek

60 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine