Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 199kr

Andra köpte också...

Better You Premium Biotin 100 kapslar

Premium Biotin 100 kapslar

139 kr
Finns i lager
Snabba fakta
  • Ekologiskt och jästfritt biotin
  • Bidrar till att bibehålla normalt hår och hud
  • Vegetabilisk kapsel av cellulosa
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Premium Biotin innehåller ekologiskt och jästfritt biotin, utvunnet ur helig basilika. Vi har även valt att tillsätta havre som innehåller mycket biotillgängligt biotin i sig själv, ett så kallat whole food, vilket ger en bra synergieffekt tillsammans med det naturliga biotinet. Better You kombinerar gärna med naturliga varianter av samma ämne, detta för att kroppen lättare ska kunna känna igen ingredienserna.

Ordet biotin kommer från det grekiska ordet ”biotos”, som översätts till ”liv”. Biotin (vitamin B7) har många funktioner i kroppen, bland annat nerver, vår psykologiska funktion och energiomsättning. Mest känd är den dock för att vara hårets och hudens bästa vän. Biotinbrist kan bland annat leda till livlöst hår, grådaskig hy och dålig förbränning.

Biotin finns i nästan all mat. Lever, äggula, havre- och vetegryn är speciellt innehållsrika. Biotin bildas också av våra tarmbakterier, men det är oklart hur mycket av den produktionen som bidrar till det totala intaget. Vanligtvis har vi alltså lätt att få i oss biotin, men beroende på vilken kost du äter, eller var du är i livets olika faser (stress, sjukdom, prestation, graviditet) så kan din kropp förbruka mer än normalt och hamna i obalans.

Relaterade produkter