Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 299kr

Så skaffar du en hållbar livsstil – Säker stil tipsar!

Att ha en hållbar livsstil är lättare sagt än gjort.

Vi frågade våra samarbetspartners Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret från Säker stil vad de tänkte om saken. De jobbar aktivt med att försöka hitta en långvarig och hållbar stil i garderoben. Men i grund och botten handlar det lika mycket om att hitta en hållbar livsstil för sig själv.

Här är Emilias och Ebbas bästa tips för en för en hållbar livsstil!

Namn:Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret
Gör:Ebba Kleberg von Sydow är journalist och har bevakat livsstil och mode för Expressen, Veckorevyn, Sveriges Radio och SVT. Trendexperten Emilia de Poret bevakar mode för bland annat TV4 och ELLE.

Om Säker stil:

Tillsammans guidar de hur du bygger upp en klassiskt elegant stil som är lätt att trivas i och fungerar i livets alla lägen.

1

Mellanmål

Planera dagens mellanmål, så att du slipper sug och onödig hunger. Ebba har alltid en "nöd-bar" i handväskan, för akuta mellanmål på språng. Köp ett gäng bars eller baka egna, så att du har ett bra lager hemma. Eller varför inte Renée Voltaires pumpakärnor i choklad? Mums!
2

Micropausa mera

Ta tre djupa andetag! Borde göra varje dag, SKA göra varje dag!
3

Drick vatten (inte BARA kaffe...)

Se till att ha en bra, snygg vattenflaska att ha med i handväskan, eller redo på skrivbordet.
4

Tracka dina vanor

Testa 70.000 steg i veckan i en månad. Ett rimligt veckomål som Ebba kör, vilket ger utrymme för de där dagarna med… Väldigt få steg också! Utmana kompisen, kollegan eller familjen – roligt och peppande! På Apohem finns exempelvis stilrena, smarta aktivitetsklockor från Garmin.
5

Sov ordentligt

Gärna sju timmar. Mer ork, mer glow, mer energi, mer kreativitet i livet såväl som vad gäller stilen och garderoben – vi VET ju att det fungerar! Så varför ska det vara så svårt?! Det är frågan… 
6

Ta trapporna

Emilias favorit-vardagshack, och hon bor ändå på fyra trappor. Så enkelt, så bra!
7

Egentid med en lugnande kopp te.

Fördelen med en kopp hett te? Det GÅR inte att svepa = en liten lugn stund i vardagen. Emilia älskar grönt te, Ebba dricker helst svart. 
8

Gör fötterna sandal-redo.

En intensivt vårdande fotkräm är ett måste. Kräma in fötterna på kvällen, på med mjuka strumpor och låt verka över natten = en enkel hemmakur! Se till att ha ett bra ”fot-kit” hemma, alla våra favoriter finns här på Apohem!
9

Träningsband för hemma-workout.

Vi älskar smidiga träningsband, tar ingen plats och ger ändå tusen möjligheter till en kvarts workout framför en bra tv-serie. Enkelt!
10

Var snäll mot dig själv

Skippa några ”måsten” och gör något för DIG. För lite sömn? För stressigt? Andas, ta det lugnt – en sak i taget. Var lika snäll mot dig själv, som du faktiskt förmodligen ofta är mot människor i din närhet...

Publicerad:21 april 2022