Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 199kr

Ögonmakeup

Mascara, ögonskugga, kajal och eyeliner är några av de makeupprodukter som du kan använda kring ögonen. En del väljer att sminka sig med ögonmakeup varje dag, medan andra väljer att göra det till fest.

Vill du på ett enkelt sätt framhäva dina ögon lite extra? Då är det ögonmakeup du ska använda! Oavsett om du vill ha en naturlig eller färgstark look kan du med enkla medel framhäva din naturliga skönhet. 

Mascara

Med en mascara kan du öppna upp dina ögon och framhäva dina ögon. Beroende på om du vill att din mascara ska ge dig längre, fylligare eller mer definierade ögonfransar finns det alltid en som passar ditt tycke och smak. En del gillar färgade mascaror, medan andra är mer bekväma med en i svart eller brunt.

Ögonskugga

Med en ögonskugga kan du sätta färg på dina ögonlock! Beroende på vilken finish du vill ha väljer du en ögonskugga därefter, det allra vanligaste är dock ögonskuggor i puderform. När du applicerar din ögonskugga är det viktigt att arbeta med en lätt hand och inte för mycket produkt på borsten. Det allra finaste resultatet får du om du arbetar in skuggan och tonar ut den. På så vis kan du skapa konturer som framhäver dina ögon.

Eyeliner & kajal

Eyeliner och kajal används för att markera ögats ytterkanter och kan öppna upp din blick eller skapa ett dramatiskt intryck. En eyeliner är oftast i flytande form, medan en kajal ofta är i form av en penna. Det kan vara lite klurigt att få eyelinern på plats i början, men övning ger färdighet! Om du får lite utanför kan du alltid använda en tops för att sudda ut, eller börja om.