✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Clinomyn Tandkräm För Rökare 75 ml

-10%
32 kr 
Ord.pris 36 kr (-10%)Lägsta pris 30 kr 
Erbjudandetgäller t.o.m. 2024-07-31
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Beskrivning

Clinomyn tandkräm är speciellt utvecklad för dig som vill bli av med missfärgningar på tänderna orsakade av tobak, kaffe, te och vin. Tandkrämen rengör på djupet men på ett skonsamt sätt och är perfekt för dig som röker.

Missfärgning av tänder är inte något som händer över en natt. Fläckar byggs upp med tiden, och som så småningom ger ett mindre friskt leende. Om detta låter bekant så kan en regelbunden användning utav Clinomyn Tandkräm hjälpa till att ta bort de mest envisa fläckar. 

Rökning påverkar inte bara färgen på dina tänder utan också dess allmänna hälsotillstånd, det är därför Clinomyn har utvecklats för att vara mer än bara ett blekmedel. Den har berikats med både kalcium och fluor för att förbättra tandhälsan, förebygga karies och plack samt förstärka tänderna. 

Clinomyn tandkräm innehåller fluor och har en fräsch smak av mint som sitter i länge.

Dosering & användning

Använd Clinomyn Smokers dagligen, morgon och kväll, eller vid behov för att uppnå bästa effekt.

Tänk även på att byta ut din tandborste regelbundet.

Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Aluminum Silicate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Limonene, Trisodium Phosphate, Cellulose Gum, Dimethicone, Sodium Saccharin,Phenoxyethanol, Calcium Glycerophosphate, CI 77891.

Artikelnummer

7315980212224

Varumärke

Clinomyn

Beredningsform

Kräm

Förpackningsstorlek

75 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine