Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 199kr

Andra köpte också...

Modifast LCD Pulver Strawberry 8 st
Modifast LCD Pulver Strawberry 8 st

LCD Pulver Strawberry 8 st

119 kr
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • Kostersättning
  • Pulver som mixas
  • Jordgubbssmak
  • LCD - lågkaloridiet

Passar bra till

Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Modifast LCD är en näringsmässigt fullvärdig kostersättning för dig som vill minska i vikt. Kostersättningen hör till gruppen Low Calorie Diet (LCD) på svenska lågkaloridiet. När du byter ut dina måltider mot Modifast LCD säkerställer du att ditt energiintag begränsas men även att kroppen får i sig de näringsämnen den behöver.

Modifast LCD kan antingen användas som en del i en strikt kur där du tar 4 påsar per dag under en period om 3 veckor eller som ersättning av enstaka måltider. Pulvret blandas ut i vatten och blir till en god dryck med härlig jordgubbssmak. Mixa med krossad is och den blir nästan som en jordgubbsmilkshake. 

Hur du använder Modifast beror naturligtvis på din egen situation och målsättning. För dig som vill ha en färdig metod och ett schema att följa är Modifast-metoden ett bra alternativ. Syftet med metoden är att erbjuda ett snabbt och effektivt sätt att minska i vikt men även hjälpa dig att behålla vikten efter avslutad kur.

Modifast är ett säkert, effektivt och gott alternativ för den som vill ta kontroll över sin vikt men också för de som önskar ett snabbt och näringsrikt måltidsalternativ.

Kostersättning ska endast ersätta din normala kost under en begränsad tid och ska alltid innehålla all den näring som kroppen behöver.

Relaterade produkter

Tips & råd