Andra köpte också...

Maria Åkerberg Sun Lotion SPF20 100 ml

-20%
199 kr 
Ord.pris 249 kr (-20%)Lägsta pris 159 kr 
Pre-Summer Salegäller t.o.m. 2024-06-02
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Solcreme som ger både ansikte och kropp ett medelhögt skydd mot solens UV-strålning

  • Svensktillverkad

  • Med naturliga ingredienser

Beskrivning

Sun Lotion SPF 20 är en solcreme som ger både ansikte och kropp ett medelhögt skydd mot solens UV-strålning. Den passar även för barn. Välgörande Jojobaolja, fuktgivande Aloe Vera och skyddande Titandioxid ger ett naturligt solfilter som vårdar och skyddar din hud. Titandioxid är det bästa ämnet att använda som solfilter, även för barn. Det är det ämne som rekommenderas av hudläkare, och vi har använt det sedan 1996. Titandioxid är ett mineral som ligger på hudytan och reflekterar solens strålning. Det går inte in i kroppen, och det döljer inte hudens varningssignaler, såsom att huden blir röd när den utsätts för mer sol än den tål.
 Med naturligt Karoten som extraherats från morötter. Det är välgörande för torr hud och eksem, motverkar fria radikaler och bidrar till nybildningen av celler. Karoten hjälper dessutom huden att bli brun snabbare.

Aloe Vera Barbadensis är svalkande, Kokosolja är uppmjukande och Kallpressad Jojobaolja är vårdande. Aluminiumet i produkten är bundet till Titandioxiden och kan inte frigöras. Produkten är naturligt självkonserverande.

Relaterade produkter

Apohem Magazine