✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

EVY Sunscreen Mousse SPF 50 Kids 150 ml

259 kr 

Snabba fakta

  • Solmousse med effektivt skydd i upp till 6 timmar

  • Klarar både bad, svett och handdukstorkning

  • Kladdfri och torkar snabbt

  • Rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter

Beskrivning

EVY är ett svenskt solskydd som fördelas i hela det översta hudlagret. Solkrämen ger ett effektivt skydd i upp till 6 timmar och försvinner varken vid bad, svett eller handdukstorkning. EVY förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. Över 90% UVA skydd i förhållande till SPF/ UVB siffran på flaskan.
Moussen absorberas snabbt vilket gör det enkelt att smörja med rekommenderad mängd. Den är även dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Den lämnar ingen hinna och är utmärkt under smink. Kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten. EVY är lämplig för alla hudtyper, även känslig hud och kan användas i ansiktet.

EVYs produkter är allergitestade, fria från konserveringsmedel, alkohol, parfym och nanopartiklar. Produkterna rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och av Vitiligoförbundet

Dosering & användning

Applicera i riklig mängd innan barnet vistas i solen. Tänk på att spädbarn inte ska vistas i solen.

Varningar & försiktigheter

Var försiktig i solen. För lång vistelse i solen kan medföra en allvarlig hälsorisk. Utsätt inte spädbarn och småbarn för direkt sol.

Förvaringsinstruktioner

Tryckbehållare: kan sprängas vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från solljus. Får inte utsättas för temperatur över 50 grader. Förvaras oåtkomligt för barn. 8.5 viktprocent av innehållet är brandfarligt.

Aqua. Butane. Propylene glycol. Octocrylene. Butyl methoxydibenzoylmethane. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. VP/ Hexadecene copolymer. Stearic acid. Palmitic acid. Isobutane. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. PVP. Ethylhexyl triazone. Polysorbate 20. Triethanolamine. Tocopheryl Acetate.Glycerin. Propane. Dimethicone.

Artikelnummer

5694230167203

Varumärke

EVY

Målgrupp

barn

Beredningsform

Mousse

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

150 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine