Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

AURELIA LONDON Cell Repair Night Oil 30 ml

381 kr 
Ord.pris 477 kr (-20%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-04-02
Få i lager, passa på innan den tar slut!

Beskrivning

En olja som intensivt boostar huden under natten och arbetar tillsammans med hudens naturliga egna återhämtning. Naturliga och växtbaserade ingredienser garanterar att denna ljuvliga olja omedelbart absorberas för att arbeta på många fronter. Kalahariolja tillför rikligt med essentiella fettsyror, Mongoongoolja omstrukturerar samt förnyar epidermis och Kigelia stramar upp och stärker huden. Boabab som är rik på omega, hjälper huden att reparera, återfukta och förnya sig själv. Ytterligare hjälper de anioxidantiska egenskaperna från hibiskusen och granatäpple att bekämpa fria radikaler och minskar oxiderande påfrestningar. Denna doftblandning av neroli, lavendel, ros och mandarin verkar avslappnande och uppmuntrar till mindfulness. Denna beroendeframkallande olja återfuktar och mjukgör alla hudtyper, och lämnar en fin lyster.

Dosering & användning

Droppa två droppar i handflatan med hjälp av pipetten, slappna av, ta ett djup andetag och masserar sedan in oljan över ansikte, hals och dekolletage. För att maximera probiotikans fördelar, applicera oljan efter Aurelias Revitalise Glow Serum.

För normal- eller kombinerad hud, använd produkten som behandling tre gånger per vecka.

För torr hud, använd dagligen och applicera före Aurelia Cell Revitalise Night Moisturiser för en ännu djupare återfuktning.

För en fetare hud, använd oljan en till två gånger i veckan för att balansera talgnivåerna.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras i normal rumstemperatur

Hittas även bland

Relaterade produkter

Tips & råd