Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Eucerin UltraSensitive Soothing Care Dry Skin 50 ml

-20%
113 kr 
Ord.pris 142 kr (-20%)Lägsta pris 134 kr (-16%)
Upp till 25% på Hudvårdgäller t.o.m. 2023-02-05
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Beskrivning

Eucerin UltraSensitive Soothing Care är speciellt framtagen för hyperkänslig och irriterad hud som kan ha besvär med brännande känsla, sveda eller klåda, men utan synliga tecken på rodnad. Krämen har en mild formula med få ingredienser som lugnar huden och ger ökad tolerans mot hudirritation.

Vi applicering lugnar och lindrar Eucerin UltraSensitive Soothing Care omedelbart torr och hyperkänslig hud i ansiktet, på halsen och dekolletaget. Specialvaxet i krämen gör att huden tillförs näring och fukt med ett resultat som varar länge.

 Krämen består av en ”ren” formel, vilket innebär att den endast innehåller ett begränsat antal ingredienser. Fri från konserveringsmedel (inklusive parabener), paraffiner, parfymer, alkohol, färgämnen och mjukgörare.

Med en minimalistisk formula reduceras risken för allergiska reaktioner och en luftfri pumpflaska förhindrar oxidation och mikrobiell tillväxt.

Passar hyperkänslig, irriterad och torr hud.

Dosering & användning

Applicera dagligen på morgon och/eller kväll på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage genom att försiktigt massera in i huden.

Hittas även bland

Artikelnummer

4005800111655

Varumärke

Eucerin

Beredningsform

Kräm

Egenskap

Parabenfri, Parfymfri

Ursprungsland

Polen

Förpackningsstorlek

50 ml

Relaterade produkter

Tips & råd