✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Skinome Rich Emulsion 50 ml

599 kr 

Snabba fakta

  • Färskproducerad fuktkräm

  • Innehåller en unik blandning av ämnen som balanserar hudens mikrobiom

  • Ceramider och karbamid stärker hudbarriären, glycerin och laktobionsyra återfuktar

  • Dermatologiskt testad för känslig hud

Beskrivning

Det här är en färskproducerad fuktkräm med en unik blandning av ämnen som naturligt finns i huden och som bidrar till att balansera hudens mikrobiom d v s goda bakteriflora. Kalcium och karbamid ger en starkare barriärfunktion och zink reducerar rodnad och irritation i huden. De hudegna lipiderna ceramider, vegetabiliskt kolesterol och squalane stärker hudbarriären tillsammans med återfuktande glycerin och laktobionsyra. Dermatologiskt testad för känslig hud.

Dosering & användning

Applicera 1-3 pump av krämen i handen, eller den mängd som känns bra för dig och din hud, och massera på ansikte och hals. Kan användas både som dag- och nattkräm.

Förvaringsinstruktioner

Då detta är en färskproducerad fuktkräm har den kortare hållbarhet än andra produkter. Håller 12 månader från produktionsdatum i oöppnad förpackning och 6 månader efter öppnande. Du hittar tillverknings- och bäst före-datum på förpackningen. Förvaring i kyl för bästa effekt av alla verksamma ingredienser.

Aqua, Jojoba Esters, Squalane, Vegetable Oil, Glycerin, Hydrogenated Vegetable Oil, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lactobionic Acid, Urea, Phytosterol, Ceramide NP, Zinc PCA, Calcium PCA, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sodium Hydroxide

Artikelnummer

7350122130516

Varumärke

Skinome

Egenskap

Bpa-fri, Laktosfri, Nötfri, Parabenfri, Parfymfri, Sockerfri, Sojafri

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

50 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine