Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

BABOR Skinovage Moisturizing Cream 50 ml

692 kr 
Ord.pris 729 kr (-5%)Lägsta pris 692 kr 
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-02-12
Få i lager, passa på innan den tar slut!

Beskrivning

Återfuktande ansiktskräm för torr och fuktfattig hud baserad på en kombination av låg- och högmolekylär hyaluronsyra som arbetar återfuktande och fuktbindande. Extrakt av rödalger återfuktar huden och stimulerar hudens naturliga produktion av ceramider för en väl fungerande barriär och skydd mot yttre stress. Boostad av marina polysackarider som också stärker skyddsbarriären och stöder hudens mikrobiom. Uppgraderad med ängskrassefröolja som tillför torr hud näringsrika lipider. Resultatet är en återfuktad, mjuk och elastisk hud.

SKINOVAGE produkterna är samtliga inspirerade av autofagi - mekanismen för ""cellåtervinning"". Extrakt av schweizisk alpinros stödjer autofagiprincipen och hjälper huden att hjälpa sig själv att föra bort slaggprodukter och skyddar mot oxidativa skador som annars påskyndar hudåldrandet - för en stark, vital och hälsosam hud.

Dosering & användning

Applicera morgon och/eller kväll efter rengöring, serum och ögonvård på ansikte, hals och dekolletage. Perfekt i kombination med Moisturizing & Lipid som nattkräm.

Passar bra till

Relaterade produkter

Tips & råd