Nätapoteket som gör det lätt att levaKvick leverans & fri frakt över 199krSchyssta priser, såklart

Andra köpte också...

Medela Purelan Lanolinkräm 7 g
-10%

Purelan Lanolinkräm 7 g

56 kr62 kr
Price list 21-09-20 Multibuygäller t.o.m. 2021-09-26
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Skyddar och lindrar känsliga eller torra bröstvårtor
  • 100 % ultrarent lanolin
  • Behöver ej tvättas bort före amning
  • Passar även för återfuktning av torr hud
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Purelan Lanolinkräm används för att smörja känsliga bröstvårtor som blivit torra eller irriterade i samband med amning. Krämen är lätt att applicera utan att kladda. Den är 100 % naturlig och säker för ditt barn, du behöver inte tvätta bort den innan du ammar.

Krämen verkar snabbt på ömma och spruckna bröstvårtor och den återfuktar även torr hud. Genom regelbunden användning återställs huden på ett så naturligt sätt som möjligt.

Förutom ömma bröstvårtor passar Purelan även för återfuktning av en rad olika hudområden som till exempel nariga läppar, torra händer och nagelband, armbågar och spruckna hälar. Den kan även användas för spädbarn och barn, för att skydda huden när det är kallt ute och behandla torrhet där det behövs.

Purelan Lanolinkräm består av 100% ultrarent lanolin (ulfett) av medicinsk kvalitet som har testats enligt de striktaste säkerhetsstandarderna. Den är dermatologiskt testad, hypoallergen samt fri från både parfym och färgämnen. Genom regelbunden användning återställs huden på ett så naturligt sätt som möjligt.

Dosering & användning

Ta en liten bit Purelan Lanolinkräm med fingret och smörj dina bröstvårtor. Denna kräm kan användas på ömma, känsliga, torra, spruckna och såriga bröstvårtor utan problem.

Purelan Lanolinkräm kan även appliceras på andra delar av kroppen, exempelvis på torra hudfläckar eller på läpparna. Den kan även användas för spädbarn och barn, för att skydda huden när det är kallt ute och behandla torrhet där det behövs.

Tvätta händerna innan du smörjer på krämen. Pressa försiktigt ut lite mjölk från bröstvårtan efter amning och smörj ut den över vårtgården. Låt det torka och smörj sedan med Purelan kräm. Krämen behöver inte torkas bort före nästa amning.

Förvaringsinstruktioner

Tvätta händerna före användning. Pressa ut lite mjölk och smörj över bröstvårta och vårtgård efter amning, låt sedan torka. Applicera sedan lite PureLan. Behöver inte avlägsnas före amning.

100 % ren lanolin, naturlig, inga tillsatser eller konserveringsmedel.
Artikelnummer7612367072908
VarumärkeMedela
BeredningsformKräm
EgenskapBpa-fri

Relaterade produkter

Tips & råd

Vi på Apohem vill öppna dörren till ett hälsosammare liv.

Hämta ut recept? Då är det fri frakt!