✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Medela Förvaringspåse för bröstmjölk 25 st

79 kr 

Snabba fakta

  • Praktisk och säker förvaring av bröstmjölk

  • Påsar för engångsbruk

  • Kan frysas

Beskrivning

Medela förvaringspåsar för bröstmjölk är hygieniska och enkla att använda och utgör ett praktiskt sätt att förvara, bära och värma utpumpad bröstmjölk. Påsarna har dubbla väggar och försegling vilket gör dem säkra mot läckage. De har även värmeförseglade kanter vilket hindrar att de spricker eller slits sönder.

Påsarna är upprättstående för enkel hantering men kan läggas plant när de är förslutna, exempelvis för förvaring i kylskåp eller frys. Utpumpad bröstmjölk kan förvaras säkert i rumstemperatur i upp till fyra timmar. Behöver du transportera mjölken under längre perioder, upp till åtta timmar, ska du förvara påsarna i en kylväska med kylklampar. 

Medela förvaringspåsar är fria från BPA. Denna förpackning innehåller 25 påsar varav var och en rymmer 180 ml bröstmjölk.

 

Dosering & användning

Tvätta händerna noggrant med tvål och drickbart vatten innan du vidrör förvaringspåsen. Torka händerna med en ren handduk eller en pappershandduk för engångsbruk. Undvik att vidröra insidan av förvaringspåsen.

Påsarna har tydliga, illustrerade instruktioner så att du kan känna dig säker när du använder dem. De är upprättstående för enkel hantering men kan ändå läggas plant när de är förslutna, för förvaring i kylskåp eller frys.

Frysa utpumpad bröstmjölk:

Förvaringspåsar för bröstmjölk är perfekta för att frysa in utpumpad bröstmjölk. Fyll bara i fältet på framsidan av påsen för att hålla reda på datumen. Observera att precis som alla vätskor expanderar bröstmjölk i frysen. Fyll därför inte förvaringspåsarna med mer än 180 ml.

Upptining:

Tina alltid upp frysta förvaringspåsar för bröstmjölk i kylskåpet. Upptining tar ungefär åtta timmar, så se till att ta med denna tid i beräkningen när du förbereder dig.

Uppvärmning:

Det är enkelt att värma upp mjölk i Medelas förvaringspåsar för bröstmjölk. Placera påsen i en skål med varmt vatten eller i en babykostvärmare eller håll den under rinnande varmvatten (max 37 °C, vilket är kroppstemperatur).

Medela förvaringspåsar är enbart för engångsbruk. Den ska inte återanvändas. Återanvändning kan göra att produktens mekaniska, kemiska och/eller biologiska egenskaper försvinner. Återanvändning kan leda till smittöverföring.

Förvaringsinstruktioner

Medela förvaringspåsar är för engångsbruk. Den ska inte återanvändas. Utpumpad bröstmjölk kan förvaras säkert i rumstemperatur i upp till fyra timmar. Förvaringspåsarna kan frysas.

Polyeten

Artikelnummer

7612367050418

Varumärke

Medela

Målgrupp

barn

Ursprungsland

Kina

Förpackningsstorlek

25 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine