✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Medela Mjölkuppsamlingskupor 2 st

129 kr 

Snabba fakta

  • Mjölkuppsamlingskupor i hudvänlig, BPA-fri silikon

  • Samlar upp bröstmjölk och skyddar mot våta fläckar

  • Formar sig efter bröstet och är bekväma att bära

Beskrivning

Medela mjölkuppsamlingskupor är tillverkade av hudvänlig, BPA-fri silikon som formar sig efter ditt bröst. Detta gör dem både bekväma och diskreta att bära. De kan användas när du ammar för att samla upp läckande mjölk eller mellan amningstillfällena för att undvika våta fläckar på kläderna. Se bara till att ta bort kuporna varannan till var tredje timme samt när du sover för att lufta brösten. 

Ge endast den mjölk du samlar upp under amningen till ditt barn. Den kan enkelt överföras till en steriliserad behållare med hjälp av kupans praktiska hällpip. Mjölk som samlas upp mellan amningstillfällena ska kasseras.

Förpackningen innehåller 2 stycken mjölkuppsamlingskupor.

Dosering & användning

Innan du använder uppsamlingskuporna för första gången och därefter en gång om dagen, ska du sterilisera dem.

Montera ihop de två delarna av mjölkuppsamlingskuporna. Följ förpackningens instruktioner. 

Placera den ihopsatta mjölkuppsamlingskupan innanför BH:n så att bröstvårtan kommer mitt i silikonmembranets öppning. Den praktiska pipen ska vara uppåtvänd.

Luta dig lätt framåt när du tar bort mjölkuppsamlingskuporna. Överför sedan bröstmjölken som du samlat in under amningen till en steriliserad behållare.

Det är även viktigt att rengöra mjölkuppsamlingskuporna efter varje användning. Ta isär delarna och diska dem med en mild rengöringslösning. Skölj dem sedan noggrant i kallt vatten och låt dem torka på en ren handduk.

Förvaringsinstruktioner

Spara endast mjölk som samlas under amning. Om du inte ger mjölken åt babyn genast, förvara mjölken i kylskåpet och använd inom 24 timmar.

Kupa: Probenplast, Silikonmembran: Silikon

Artikelnummer

7612367003520

Varumärke

Medela

Egenskap

Bpa-fri

Förpackningsstorlek

2 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine