✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Holistic D3-vitamin 2000IE (50 µg) 180 vegetabiliska kapslar

239 kr 

Snabba fakta

  • Bidrar till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion

  • Med 2000 IE (50 µg) i den aktiva formen vitamin D3 per kapsel

  • Fri från onödiga tillsatser

  • Öppningsbar vegetabilisk kapsel utan gelatin

Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Holistic D3-vitamin 2000 innehåller D-vitamin i den aktiva formen av D3, vilket är samma form som kroppen naturligt skapar när vi exponeras för solen. Holistics vegetabiliska kapslar går enkelt att öppna om du föredrar att inte svälja kapseln i sin helhet, vilket gör att du kan hälla innehållet över din mat eller blanda det med din dryck.

D-vitamin finns i ägg, fet fisk och berikade livsmedel. Det bildas dessutom naturligt i vår kropp när huden exponeras för solljus. Under höst- och vintermånaderna, då solen står lågt, kan vi behöva tänka lite extra på vårt kostintag eller användningen av kosttillskott för att tillgodose vårt behov av D-vitamin. Detta gäller även om du ofta bär täckande kläder.

D-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion, till att bibehålla normala tänder, normalt upptag av kalcium och fosfor samt till normala kalciumnivåer i blodet.

Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Dosering & användning

Dosering vuxna: 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation.

Tas i samband med måltid.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsinnehåll per 1 kapsel *%DRI
Vitamin D3 50 μg 1000

*%DRI = Rekommenderat dagligt intag

Ingredienser
Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabiliskt kapselskal (pullulan fermenterad från majs), vitamin D3 (kolekalciferol, utvunnet från fårullsfett).

Artikelnummer

7350012335410

Klassificering

Kosttillskott

Varumärke

Holistic

Beredningsform

Kapsel

Förpackningsstorlek

180 st

Relaterade produkter