Snabbt och smärtfritt direkt hem till dörren

Andra köpte också...

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis 60 kapslar

329 kr 
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Your Flora® Regenesis är ett symbiotiskt kosttillskott baserad på en unik blandning av örter (kronärtskocka och cikoria) och kefir-kombucha fermenterade ekologiska sojabönor. Efter flera veckor av fermentering tar Living Nutrition fram ett komplett ekosystem av mikrober, koloniserande faktorer och andra komponenter för att ge näring till din unika mikrobiom samt stödja matsmältning och metabolism.

Kronärtskocka och cikoria innehåller den prebiotiska fibern inulin. Denna fiber absorberas inte utan ger istället en näringskälla för din mikroflora att växa. Kronärtskocka innehåller ett överflöd av antioxidanter och fytonäringsämnen som ger den dess rykte om att vara både ett levervänligt livsmedel och en av naturens mest näringstäta vegetabiliska livsmedel. Dessa örter stödjer återpopulationen eller ""regenesis"" av mag-tarmkanalen. Det är särskilt bra att ta efter en antibiotikakur, vilket kan leda till bakteriell obalans och obehag. Denna kombination är en bitter formel som lindrar Pitta och Kapha doshas. I Ayurveda anses tarmen vara vårt immunförsvars hem.

Varför symbiotika?

Living Nutritions symbiotika så kallad Living Culture Symbiotic™ tillhandahåller 100+ arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Istället för miljarder av lab-framtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem som är lätt upptagligt och anpassningsbart för individens mikrobiota. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Your Flora® -serien är bekväm och förvaras lätt utan att behöva kylas. Denna levande symbiotikum är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller under reseperioder. Regenesis är speciellt utformad för att hjälpa till att regenerera matsmältningsmiljön. "

Dosering & användning

Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Om du behöver större stöd, till exempel efter en antibiotikakur, kan du öka dosen till 2 kapslar två gånger om dagen.

Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena. Regenesis kan kombineras med andra Living Nutritions produkter. Regenesis har en mycket stark smak och vi rekommenderar att du inte öppnar kapslarna för att strö över maten.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per 2 kapslar:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg*

Ekologisk kronärtskocka (Cynara scolymus) blad – 200mg*

Ekologisk cikoriarot (Cichorium intybus) – 200mg*

*=DRI saknas

Your Flora® Regenesis är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.

Ingredienser
"Ingredienser: Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, kronärtskocka (Cynara scolymus) blad*, organisk cikoriarot (Cichorium intybus)*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal). Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser. Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora."

Relaterade produkter

Apohem Magazine