Snabbt och smärtfritt direkt hem till dörren

Andra köpte också...

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Family 60 kapslar

329 kr 
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Your Flora Family är ett specifikt anpassat kosttillskott för hela familjen. Det är en 100% ekologisk produkt utan tillsatser som kompletterar familjens dagliga mat. Baserad på den unika metoden av fermentering Living Culture Symbiotic™ som ger ett komplett ekosystem av mikrober, koloniserande faktorer och andra komponenter.

-Milt kosttillskott som passar hela familjen, inklusive barn

-Tryggt för att upprätthålla tarmhälsa

-Kan användas som ett pulver för att enkelt blandas i mat

-Har ett högre upptag

-Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

Varför symbiotika?
Den symbiotiska grunden är gjord av kefir-kombucha fermenterade och grodda ekologiska sojabönor, den perfekta maten för att odla över 100 arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Detta kompletteras med ekologiska banan och baobab, som anses vara ett skonsamt livsmedel för barn att smälta. De är också naturligt söta och lätta att lägga till i mat och dryck, om du skulle vilja öppna kapseln. Istället för miljarder av lab-framtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem som är lättupptagligt och anpassningsbart för individens mikrobiota. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Your Flora® -serien är bekväm och förvaras lätt utan att behöva kylas. Denna levande symbiotikum är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller under reseperioder.

Dosering & användning

Vuxna: Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.

Barn i åldern 3-12: ta 1 kapsel om dagen med mat.

Kapslarna kan öppnas och blandas i mat eller dryck. Din Flora Family har en söt kexliknande smak och kan tömmas direkt i munnen.

Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

Innehåll per 2 kapslar:
Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk banan (Musa acuminata) pulver – 200mg
Ekologisk baobab (Adansonia digitata) pulver – 200mg

Your Flora® Family är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt i den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
Ingredienser
Ingredienser: Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, banan (Musa acuminate) pulver*, baobab (Adansonia digitata) pulver*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal). Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser. Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Den metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Relaterade produkter

Apohem Magazine