Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Andra köpte också...

Superfruit Vegan Collagen Builder 60 kapslar

Vegan Collagen Builder 60 kapslar

259 kr
Snabba fakta
  • Premiumblandning av naturliga örtextrakt
  • Med åkerfräkenextrakt rikt på kisel, biotin från helig basilika och solrosfrö samt C-vitamin från acerola
  • Veganska kapslar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Superfruit Vegan Collagen Builder är en premiumblandning av naturliga örtextrakt så som åkerfräkenextrakt rikt på kisel, biotin från helig basilika och solrosfrö samt C-vitamin från acerola.

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens samt broskets normala funktion. Biotin bidrar till att bibehålla normal hud. Kisel i åkerfräken hjälper till att hålla hår, hud och naglar i optimalt skick. Det förbättrar även hudens, hårets och naglarnas kondition samt främjar hårets tillväxt och stärker håret. Grönt te (polyfenoler) hjälper till att skydda huden från oxidativ skada orsakad av UV-strålning och föroreningar samt bidrar till ett hälsosamt åldrande genom att bibehålla ett intakt cell-DNA.

Superfruits kosttillskott i serien Natural Plant Formula är helt naturliga, växtbaserade och veganska kosttillskott utan syntetiska vitaminer och mineraler eller onödiga fyllnadsmedel. Alla ingredienser är noga utvalda för att säkerställa att de aktiva ämnena är naturliga och av högsta kvalitet. Kapslarna är gjorda av naturligt fermenterad tapioka och kapselburkarna är gjorda av återvinningsbar PET.

Superfruits kosttillskott tillverkas i egen produktion i Sverige.

Relaterade produkter