Andra köpte också...

Jabushe Collagen 30 st påsar

324 kr 
Ord.pris 382 kr (-15%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2024-04-30
Få i lager, passa på innan den tar slut!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Jabushe Collagen är ett komplett kosttillskott för hud, hår och naglar. Hjälper dig att bekämpa ålderstecken genom att reducera rynkor och fina linjer samt ge dig en mjuk och spänstig hud. Innehåller 5000 mg marint hydrolyserat kollagen som lätt tas upp av kroppen. Smaksatt med naturliga aromer av citron och lime

Dosering & användning

Rekommenderat intag: 1 dopåse per dag. Under de tre först månaderna kan man med fördel ta 2 dospåsar per dag som en uppbyggnadsdos. Häll pulvret i ett glas och fyll sedan på med valfir vätska under omrörning.

Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanseras kost och en hälsosam livsstil.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras väl försluten i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn.

Näringsvärde per 1 dospåse *RDI
Marint kollagen 5000 mg -
Vitamin C (Ester-C®) 100 g 125
Zink 10 mg 100
Vitamin B5 (pantotensyra) 3,5 mg 58
Biotin 50 µg 100

*%RDI = Rekommenderat dagligt intag

Ingredienser
Kollagen (från fisk), vitamin C (kalciumaskorbat), aromer (lime, citron), klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), zink (zinkcitrat), pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), D-biotin.

Relaterade produkter