Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Andra köpte också...

Naturdiet Strawberry Shake 330 ml
-10%

Strawberry Shake 330 ml

19 kr22 kr
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • Måltidsersättning färdig att dricka
  • VLCD = very low calorie diet
  • Högt proteininnehåll
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Naturdiet Strawberry Shake är en måltidsersättningsshake med en riktigt krämig och fruktig smak av jordgubb. Den innehåller endast 150 kcal och är dessutom redan färdigblandad. Bara att skaka och dricka! 

Naturdiet måltidsersättningsshake är en lågkaloridiet (*VLCD - Very Low Calorie Diet) och godkänd som en komplett kostersättning för viktkontroll. Den ger ett mycket lågt energiinnehåll, mellan 450 kcal och 800 kcal per dag. Shaken innehåller all näring som en vanlig måltid har och du får i dig alla vitaminer och mineraler som din kropp behöver. Dessutom har Naturdiet Strawberry Shake ett lågt sockerinnehåll och en hög andel protein. Genom att dricka fem måltidsersättningar per dag täcker du hela ditt dagliga näringsbehov.

Naturdiet Strawberry Shake är tänkt att ersätta samtliga av dina måltider under dagen och du byter alltså helt enkelt ut både frukost, lunch och middag. Perfekt både när du vill gå ner i vikt och när du bara vill behålla din nuvarande.

 

*VLCD produkter regleras av Livsmedelsverket och det finns en specifik lagstiftning inom EU med sammansättningskrav som måste uppfyllas.

 

Relaterade produkter