Snabbt och smärtfritt direkt hem till dörren

Andra köpte också...

Hälsokraft Spikmatta Svart 75cm x 50cm x 2cm

289 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Spikmatta för avslappning och minskad muskelvärk

  • Mönster om 297 st blommor

  • Fungerar för rygg, mage och käke

Beskrivning

Spikmattan som passar alla som vill få mer energi, om man stressar, sover dåligt, har muskelspänningar, känner stelhet, ofta har huvudvärk med mera. 20 minuter om dagen räcker ofta för att känna av effekterna.

När man först lägger sig på spikmattan, med jämt fördelad vikt, kommer man uppleva en övergående smärta. Andas djupt, lugnt och slappna av. Om du tycker att smärtan blir för påtaglig, lägg ett tunt tyg emellan, till exempel ett örngott, lakan eller en bomulls T-shirt. Så småningom kommer du att bli mer van och kan du använda spikmattan utan tyg. Smärtan klingar så småningom av och det förefaller som att endorfin och oxytocin frigörs - kroppens egna smärtstillande- och lyckohormon.

Mått: 75cm x 50cm x 2cm

Antal blommor: 297 st

Dosering & användning

Rygg:
Lägg dig mot ett jämt underlag, gärna med en kudde under nacken. Detta stimulerar akupressurpunkter utmed ryggraden och kan lindra ryggproblem.

Mage:
Lägg spinkmattan under magen. Detta kan förbättre ämnesomsättningen och lösa spänningar i diafragma och andningsmuskulaturen.

Käke
Lägg kinden försiktigt mot spinkmattan för att lösa spänningar i käke och nacke. Om det känns obehagligt kan man använda ett tunt tyg emellan.

Säte
Använd spikmattan på en vanlig stol eller lägg dig ner och placera mattan under sätet. Detta kan lösa spänningar i säte och ländrygg.

Artikelnummer

7300422700087

Varumärke

Hälsokraft

Relaterade produkter

Apohem Magazine