Feber

Har febern slagit till igen? Det är ingen rolig historia! Här hittar du febernedsättande värktabletter och febertermometrar som hjälper dig hålla koll på tempen.

Letar du efter något speciellt?

64 produkter
Beurer FT 65 Febertermometer Panna & Öra
-20%
Medicinteknisk produkt

Beurer

FT 65 Febertermometer Panna & Öra

271 kr 
Ord.pris 339 kr (-20%)Lägsta pris 271 kr 
Du har tittat på 25 av 64 produkter
Visa fler

Feber

Feber är ingen rolig historia… Trots det får vi alla feber ibland. Det är kroppens eget sätt att fightas mot förkylning, virus och infektioner. Oftast löser kroppen det själv (som det mesta annat) men ibland kan det vara klokt att ta lite hjälp! Om febern är väldigt hög och biter sig fast länge kan en värktablett med ibuprofen eller paracetamol hjälpa till att sänka kroppstemperaturen. Hur många grader är feber då? Normalt sett är kroppstemperaturen omkring 37 grader, när kroppstemperaturen är över 38 grader brukar det räknas som feber. När tempen klättrar upp till 39 grader klassas febern som hög! Ett tips är att alltid ha en febertermometer hemma så att du kan hålla koll på din egen normaltemperatur, då vet du när det är läge att ta en febernedsättande tablett eller till och med kontakta vården. Här hittar du både smidiga febertermometrar och febernedsättande värktabletter för stora och små. Febern kommer sällan på besök ensam, så passa på att ladda upp med halstabletter, nässpray och annat för förkylning också.

Den här kategorin innehåller receptfria läkemedel. Tänk på att alltid läsa bipacksedeln innan du använder receptfria läkemedel.