Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr
Skönhet

Marie Serneholt lanserar smink: MAÎSE Cosmetics

Den här artikeln är ett annonssamarbete med MAÎSE Cosmetics. Med i intervjun var grundaren Marie Serneholt. 

MAÎSE Cosmetics startades ur passionen för lystergivande skönhet. Högkvalitativa veganska produkter som ger ett magiskt glow och en WOW-faktor till både vardag och fest. Därför har MAÎSE också valt att starta med just setting spray, bronzer och highlighter. Allt för ett amazing glow!

Marie Serneholt slog igenom som tonåring i popgruppen A-Teens. Sedan dess har hon betat av allt från modell till programledare. Nu kan hon också addera ett kosmetikmärke till listan. Marie Serneholt lanserar glowmärket MAÎSE Cosmetics, här berättar hon mer!

Namn:Marie Serneholt
Bor:Stockholm
Gör:Programledare & entreprenör

Fyller 40 år i sommar och är mamma till två tvillingpojkar. Älskar skönhet, mat, resa och vara ute i naturen. Jobbat i underhållningsbranschen i 25 år och är otroligt tacksam att få jobba med det jag älskar.

Hej Marie!

Berätta om MAÎSE  – hur uppstod idén?

– Jag älskar skönhet och har alltid varit intresserad av makeup och hudvård! Det har varit en stor del av mitt liv både privat och yrkesmässigt. Jag har länge gått och tänkt på att få starta ett skönhetsvarumärke och när möjligheten kom tillsammans med Letsfaceit som har byggt upp många framgångsrika varumärken så kändes det helt rätt.

Vad är skönhet för dig?

– Skönhet är något som kommer inifrån och något som ligger i betraktarens öga – hur klyschigt det än må låta. Skönhet för mig är också att ta hand om och vårda sig själv, både på insidan och utsidan. När man tar hand om både sitt yttre och sin själ så mår man bättre och då utstrålar man även det.

MAÎSE produkter fokuserar mycket på glow – varför?

– Jag har alltid älskat glow och tycker om produkter som man kan använda vid alla tillfällen, som gör att man känner sig fräsch och får en fin lyster.

Vad är ditt bästa beautytips? 

– Sminka ALLTID av dig på kvällen, gör inte för kraftiga ansiktsbehandlingar, sov så mycket du kan, skratta mycket, drick mycket vatten och snåla inte med glowet!

Berätta om produkterna!

– Vi ville skapa produkter som kan användas av alla och vid alla tillfällen. Detta är tre basprodukter som åtminstone jag inte kan leva utan, det är mina “must have” produkter!  

MAÎSE AMAZING GLOW Setting Spray

– En lystergivande och uppfriskande setting spray som fixerar makeupen och ger ett fantastiskt glow! Passar både med och utan makeup och kan med fördel appliceras under dagen för att tillföra den där extra lystern. Allt detta insvept i en lätt doft av fräschör och värme!

MAÎSE Bronzer

– Glowgivande och ger en vacker solkysst look. Ett extra tips, den är väldigt fin att använda som ögonskugga också! Den fina asken är även perfekt att bära med i väskan.

MAÎSE Highlighter

– Ger en fantastisk lyster och ett perfekt glow. Med en fin, mjuk formula och ljusreflekterande pigment som ger en silkeslen finish.

Vad planerar ni för MAÎSE framtiden? 

– Utan att säga för mycket, har vi planer på att ta fram produkter för både ansikte och kropp. Alltid med glow i fokus!