Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 199kr

Andra köpte också...

Powerfruits Kakaonibs Eko Raw 250 g
Eko

Kakaonibs Eko Raw 250 g

87 kr
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • 100 % naturprodukt
  • Helt utan tillsatser
  • Ekologiska Kakaonibs från Powerfruits innehåller antioxidanter, C-vitamin samt flera olika mineraler och järn
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

100 % naturprodukt, helt utan tillsatser. Ekologiska Kakaonibs (RAW) från Powerfruits innehåller antioxidanter, C-vitamin samt flera olika mineraler och järn. Det innehåller även teobromin. Teobrominet är besläktat med koffein och teofyllin, men ger svagare effekter än dessa.

Kakaonibs kan användas till olika desserter, strö över glass med färska bär, i smoothies och bakning. Om man vill kan man även mortla kakaonibsen så att man får mindre bitar/pulver så kan man använda de till att smaksätta allt möjligt. Eller så äter man dem precis som de är.

Kakao (Theobroma cacao) är en art i familjen Malvaväxter. Det är ett träd som växer och odlas i de tropiska delarna av Nordamerika, Sydamerika, Afrika och Asien. Släktet Theobroma omfattar 20 arter, men det är bara Theobroma cacao som används till kakao och chokladframställning. Theobroma cacao härstammar ursprungligen från området kring Amazonas, men spreds vidare norrut av djur och människor som åt fruktköttet och spottade ut fröna. Det antas ha börjat skördas av olmekerna för över 3000 år sedan. Kakao var okänt i Europa före den spanska erövringen av Mexiko. Lite beroende på växtförhållanden kan trädet bli upp till 10 meter högt, men på plantagerna hålls det nere i lämplig plockhöjd.

Relaterade produkter

Tips & råd