✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

King C. Gillette Dubbeleggad Säkerhetshyvel 1 st

199 kr 

Snabba fakta

  • Rakhyvel som formar med precis exakthet

  • Perfekt för polisongkanter och skarpa skägglinjer

  • Platinabelagt dubbeleggat blad

Beskrivning

Höjdpunkten efter över ett sekel av innovation och expertis, och den enda serien som får bära Gillettes grundares namn, King C. Gillette. Rakhyveln har en ikonisk design inspirerad av Gillettes historia, för att skapa kanter med optimal precision. Ett enda platinabelagt dubbeleggat blad formar med precis exakthet, perfekt för att forma polisongkanter och skarpa skägglinjer. Gillettes stängda kam-design ger stor kontroll, samtidigt som det högkvalitativa krombelagda handtaget ger långvarig hållbarhet.

Förpackningen innehåller 1 säkerhetsrakhyvel och 5 rakblad.

Dosering & användning

Tvätta/duscha ansiktet innan rakning. Använd en ansiktstvätt, King C. Gillette Face Wash, för att ta bort smuts och förbereder huden för en bekväm rakning. Fukten gör hårstråna mjuka, vilket gör att rakbladen kan glida lättare.

Applicera en rakgel, gärna vår genomskingliga King C. Gillette Shave Gel, för optimal kontoll under rakningen. Sprid ut på de områden som skall rakas/formas för att hjälpa till att mjukgöra hårstråna, förbättrar rakbladens glid och skyddar mot irritation.

Kontrollera bladen. Om rakbladen känns slöa under rakning kan det vara dags att byta rakblad.

Använd lätta, mjuka drag. Din rakhyvel skall göra jobbet.

Skölj rakbladet ofta. Kom ihåg att du inte rakar dig utan rakgel eller rakar samma ställe fler gånger, eftersom det kan orsaka irritation. Slå ej rakhyveln mot handfatet, det kan skada rakbladen.

Med eller mothårs? Svaret är båda. Ansiktshår växer i många riktningar så att du rakar dig både med och mothårs är inte konstigt. Raka dig i den riktning som känns mest bekväm.

Skölj ansiktet med kallt vatten och klappa det torrt. Använd sedan fuktgivande balm/olja som King C. Gillette Beard Balm eller King C. Gillette Beard Oil.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras i rumstemperatur. Förvara utom räckhåll för barn.

Artikelnummer

7702018541652

Varumärke

Gillette

Ursprungsland

Kina

Förpackningsstorlek

5 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine